Concurs: zona de confort literar

concurs-zona-confort.png

Pentru că luna ianuarie e luna rezoluțiilor și a deciziilor curajoase, mi-am propus să vă provoc să ieșiți din zona voastră de confort literar. Și unul dintre voi va fi răsplătit cu un exemplar al unei cărți pe care o ador!

Deși cărțile mele preferate sunt cele SF, știu că o parte a cititorilor mei nu le consideră lecturi din zona lor de confort. De cele mai multe ori, e pur și simplu din cauză că romanele SF sunt percepute ca fiind greoaie, pline de termeni tehnici și de descrieri științifice. Nu zic că nu există și astfel de cărți, dar majoritatea nu sunt așa. De asta recomandam anul trecut 5 titluri pentru cei care nu prea citesc SF.

Primul din cele cinci este un roman pe care eu l-aș recomanda oricui, fan SF sau nu, pentru că e absolut superb, înduioșător și bine scris! I-am scris o recenzie (pe care o poți citi aici) și l-am recomandat fără oprire. Acum a venit momentul să-l ofer ca premiu unui cititor norocos, dar și curajos.

Tot ce trebuie să faci e să completezi formularul de mai jos până pe 12 februarie!


 
zona-de-confort-winner.png
 

Despre concurs:

Concursul se desfășoară până la data de 12 februarie 2019, ora 23:59.

Poate participa orice persoană care poate primi un colet la o adresă de pe teritoriul României. Dacă ai sub 14 ani, poți participa atâta timp cât o persoană cu un buletin valabil poate ridica un colet pentru tine. Coletul va fi trimis prin Poșta Română.

Câștigătorul va fi ales de mine pe baza răspunsului oferit. Pentru a mă convinge, nu este necesar un răspuns lung sau elaborat, ci autentic. Răspunsul - alături de numele câștigătorului - va fi anunțat pe pagina de Facebook Jurnalul unei cititoare. De asemenea, câștigătorul va fi contactat prin e-mail.

Mult succes!