Concurs: Universul tău fantastic

blog-concurs-final-frontier.png

În weekend-ul 13-14 aprilie are loc târgul de carte Final Frontier despre care v-am povestit săptămâna trecută. Pe lângă toate evenimentele și atelierele faine, anul acesta avem și o aniversare la târg: editura Crux împlinește 5 ani.

Prin urmare, alături de Final Frontier și de Crux Publishing, organizez un concurs la care puteți câștiga un pachet format din două dintre volumele cu care editura a debutat pe piață: Anotimpul pumnalelor de Șerban Andrei Mazilu și Delirul încapsulat de Florin Pîtea.

Eu am citit ambele volume și vi le recomand cu drag. Dacă vreți să aflați părerea mea despre ele, găsiți recenziile pe blog: Anotimpul pumnalelor și Delirul încapsulat.

Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de mai jos până la data de 12 aprilie, ora 23:59.


 
ff8-winner.png
 

Despre concurs:

Concursul se desfășoară până la data de 12 aprilie 2019, ora 23:59.

Poate participa orice persoană care poate primi un colet la o adresă de pe teritoriul României. Dacă ai sub 14 ani, poți participa atâta timp cât o persoană cu un buletin valabil poate ridica un colet pentru tine. Coletul va fi trimis prin Poșta Română.

Câștigătorul va fi ales cu ajutorul random.org. Numele câștigătorului va fi anunțat pe pagina de Facebook Jurnalul unei cititoare. De asemenea, câștigătorul va fi contactat prin e-mail.

Mult succes!