Concurs aniversar

A trecut ceva timp de la ultimul concurs, când v-am promis că urmează o surpriză legată de Magnus Bane. Acum că blogul a împlinit 4 anișori, e momentul acelei surprize: un cititor norocos al blogului va primi volumul Cronicile lui Magnus Bane!

Descriere:

Nu e usor sa fii Magnus Bane. Ca magician, este adeseori chemat sa rezolve probleme altora. Viata lui a fost lunga si iubirile numeroase. Iar Magnus are intotdeauna grija sa se afle in locul potrivit la momentul potrivit – sau poate nepotrivit.

Revolutia franceza, era prohibitiei, marea pana de curent din New York City, prima mare batalie intre Valentine si Institutul din New York... Magnus s-a aflat de fiecare data acolo si de obicei in miezul actiunii. Dar sa o scoata pe Maria Antoaneta din Franta nu e nimic fata de iubirea lui pentru vampirul Camille Belcourt – sau prima intalnire cu Alec Lightwood.

Desi povestea lui Magnus e departe de a se fi incheiat, toate aceste istorioare arunca putina lumina asupra firii sale adeseori enigmatice.

Ce se intampla cand un magician nemuritor isi pierde mintile? Sunt toti membrii familiei Herondale la fel de imprevizibili ca Will? (Raspunsul este: da) Ce s-a intamplat de fapt la Hotelul Dumort? Cum a devenit vampir Raphael Santiago? Ce ii cumperi iubitului tau vanator de umbre cu care nu iesi in mod oficial? Si de ce a fost Magnus alungat din Peru?

Magnus nu va putea niciodata sa-si spuna toate povestile sale. Nimeni nu-l va crede. Dar aveti aici unsprezece povestiri care va pot ajuta sa-l intelegeti mai bine – si despre care isi doreste probabil sa nu se afle niciodata.


Pentru a te înscrie la concurs, lasă un comentariu la această postare cu:  

  • O adresă de e-mail (va fi folosită pentru validarea câștigătorului)

  • Răspunsul la întrebarea: ce tip de articole de pe blogurile de carte preferi? (recenzii, lepșe, book hauls, wrap-up, cover reveals, știri despre cărți/apariții viitoare/ecranizări/reduceri, postări tip jurnal etc)

  • Opțional: numele contului de Facebook/Twitter cu care urmărești blogul.

Concursul se încheie pe 12 august, iar câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook a blogului. Mult succes tuturor!