#3cărți din bagajul meu - ediția de la munte

3-carti-bagaj-2-2019.png

Anul acesta am avut norocul de a avea parte de un al doilea „concediu”, de data asta la munte. Mai exact, fac parte din echipa de organizatori a unei școli de vară din sfera IT, care are loc undeva lângă Târgu Mureș.

Am folosit ghilimele mai devreme pentru că nu cred că voi avea prea mult timp pentru citit în aceste două săptămâni (de când sunt aici, am apucat să citesc doar vreo 4-5 pagini), dar am venit totuși cu o sacoșă plină de cărți și cu planuri mari 😊

Prin urmare, mai jos o să vă povestesc despre #3cărți pe care le-am luat cu mine la munte. Și dacă în bagajul de la mare am ales doar SF-uri, de data asta am decis să-mi propun să citesc doar Fantasy.


Două domnii întunecate de Kendare Blake

După evenimentele din volumul anterior, sunt tare curioasă ce se va întâmpla mai departe cu cele trei surori. Eu una aveam deja niște idei și niște posibile scenarii, dar finalul acela mi le-a dat pe toate peste cap.

Așa că de data asta am decis să nu mai încerc să fac pe prezicătoarea și să las povestea să se desfășoare (ah, pe cine păcălesc, deja am niște teorii care abia așteaptă să fie infirmate de răsturnările de situație din seria asta).

Detalii despre carte aici.

 

Visul își alege visătorul de Laini Taylor

După ce m-am îndrăgostit de trilogia Născută din fum și os, abia aștept să descopăr ce alte lumi fantastice ne-a mai pregătit Laini Taylor. Mai ales că îmi place mult tematica acestei cărți, mereu m-au fascinat visele și felul în care funcționează ele.

În plus, ador pur și simplu coperta asta. În realitate, părțile aurii sunt metalice și absolut superbe, e una dintre cele mai frumoase și delicate coperte din biblioteca mea. Sper ca și povestea să fie pe măsură 😊

Detalii despre carte aici.

 

Trădătoarea Baru Cormoran de Seth Dickinson

Încă o carte cu o copertă superbă. Totuși, și de data asta m-a atras mai mult plot-ul: descrierea ne promite o protagonistă care s-a prefăcut ani întregi că se află de parte dușmanului. Ceea ce, sper eu, înseamnă o grămadă de intrigi și de jocuri psihologice, lucru care mă atrage mult la o poveste.

În plus, sunt tare curioasă ce e Mascarada, sună misterios și interesant. Mă aștept să fiu captivată și sper doar să nu încep lectura cu un entuziasm prea mare 😅

Detalii despre carte aici.