#3cărți de citit în martie

3-carti.png

Am menționat în articolul anterior că pentru mine, luna martie va fi plină de stres și de alte sentimente negative, care o să-mi consume mult mai multă energie decât mi-ar plăcea. Dar asta nu înseamnă că n-am de gând să folosesc restul de energie rămasă pentru citit. Ba chiar vreau să profit cât de mult pot de momentele petrecute pe drum sau în așteptare ca să mai „fur” câteva zeci de pagini.

Așadar, am decis ca în luna martie să citesc romane recomandate de alții, pentru că atunci când ești obosit, parcă în loc să-ți pierzi ore în șir încercând să alegi următoarea lectură, e mai bine să mergi pe mâna unui om în care ai încredere.

Și înainte să vă prezint lista mea de #3cărți, sunt curioasă: Voi aveți oameni care vă recomandă lecturi bune?


Doamna apelor

Doamna apelor eeste un roman de ficțiune istorică, un gen de care nu m-am apropiat prea des. Dar e o carte care mi-a fost recomandată de Andreea, pe care o consider #expertîncărți de istorie. Abia aștept să vă povestesc mai multe despre cum am ajuns să ies din zona de confort literar alături de alte bloggerițe faine, așa că o să păstrez detaliile pentru mai târziu.

Detalii despre carte aici.

 

Bird Box: Orbește

Un prieten care a adorat filmul mi l-a tot recomandat, dar cum părea puțin prea horror pentru gusturile mele, am decis să citesc cartea înainte. Sper să-i placă acest compromis, eu una abia aștept să mă bucur de una dintre cărțile-fenomen ale momentului (serios, e peste tot în social media!)

Detalii despre carte aici.

 

Al cincilea anotimp

După nenumărate cluburi de lectură în care o prietenă mi-a tot recomandat cartea asta, la cel din februarie mi-a zis cu subiect și predicat să las baltă tot și să citesc seria lui Jemisin. Așa că am decis s-o pun pe lista de #3cărți, ca să n-o amân a mia oară :)

Detalii despre carte aici.