#3cărți de citit în aprilie

3-carti.png

Cred că nu mi-a fost niciodată la fel de greu ca acum să-mi aleg următoarele #3cărți pe care vreau să le citesc. De obicei, pentru că aveam destul de puțin timp la dispoziție, îmi era ușor să le prioritizez.

Acum, însă, pentru că luna asta mi-am propus să citesc și să scriu și să nu fac nimic altceva, parcă aș fi vrut să pun toate cărțile necitite pe listă, la grămadă. Și, desigur, sunt mult mai multe de 3.

Până la urmă, am ales să vă recomand cartea pe care am început-o deja și, pentru celelalte două titluri, să urmez recomandările unor amice bloggerițe. Așadar, iată cărțile pe care am de gând să le citesc în aprilie:


Omulețul din perete de Marian Coman

M-am apucat de citit cartea asta pentru că aveam chef de proză scurtă și mi-a plăcut enorm coperta (cititor superficial care sunt!) Conținutul, deocamdată, e pe măsură! Am citit deja câteva povestiri și mi-au plăcut enorm, au o atmosferă faină, mi-au trezit niște sentimente foarte amestecate… abia aștept să vă povestesc mai multe în recenzie :D

Detalii despre carte aici.

 

Al nostru este cerul de Luke Allnutt

Voiam să citesc acest roman în decembrie, când știam că urmează să stau acasă, și deci puteam boci în pace. Dar m-a convins Andreea că poate nu e o idee bună să-l citesc tocmai în perioada de Crăciun.

Însă acum e momentul ideal pentru o porție bună de plâns :)) (Nu sunt masochistă, dar îmi plac poveștile bine scrise, chiar dacă sunt dureroase. Și vreau să profit de orice ocazie de a citi astfel de povești, pentru că mi se pare că mă ajută să-mi înțeleg mai bine propriile dureri)

Detalii despre carte aici.

 
coperta-cerul-din-adancuri.jpg

Cerul din adâncuri de Adrienne Young

Când am văzut prima dată cartea, mi-a plăcut mult ideea de poveste cu vikingi. Dar am știut că e musai s-o citesc și eu încă de la primele rânduri din recenzia lui Teo, care a menționat-o pe Lada Drăculea.

Lada e un personaj de care mie îmi place mult, deși o iubesc așa, cu frică. Ador femeile neînfricate, deși uneori mă sperie ferocitatea lor. E o combinație de admirație și teamă pe care îmi place s-o explorez, așa că abia aștept să citesc acest roman.

Detalii despre carte aici.