#3cărți de citit în ianuarie

Pentru mine, luna ianuarie e luna obiectivelor bifate, luna în care încerc să le fac pe toate astfel încât să am spor tot anul care vine. Bineînțeles, am învățat de-a lungul timpului că lucrurile nu funcționează așa. Doar pentru că în prima lună din an reușesc să dorm după un program fix, să fiu atentă la ceea ce mănânc și să fac suficientă mișcare nu înseamnă că se va întâmpla automat și-n restul timpului. Așa că am renunțat la a-mi seta obiective de neatins și am încercat să iau lucrurile pas cu pas, zi după zi, ritual după ritual.

Totuși, încă îmi place ca ianuarie să vină cu o mică provocare în plus, așa că am decis că luna aceasta voi încerca să citesc #3cărți mari, impunătoare, care să-mi garanteze că voi petrece câteva zile bune în lumile fantastice dintre pagini:


Frumoasele adormite

După IT, nu pot spune că ard de nerăbdare să mai citesc un roman de King (mi-a plăcut enorm, dar m-a și speriat groaznic, așa că aș fi vrut o pauză mai lungă). Totuși, cartea a fost aleasă pentru Clubul de Lectură Nemira de la final de lună, așa că deja am început să o citesc și momentan nu regret decizia :)

Detalii despre carte aici.

 

Urmașii de sânge și os

Am tot văzut cartea asta pe Bookstagram, așa că am vrut să aflu mai multe și îmi place mult ideea romanului. Este povestea unei tinere care vrea să aducă magia înapoi poporului ei, ceea ce mi se pare foarte promițător! Am comandat cartea cu câteva luni în urmă, așa că a petrecut ceva timp în bibliotecă așteptându-mă.

Detalii despre carte aici.

 

Omul focului

Alt volum care stă necitit de prea mult timp. Abia așteptam romanul acetsa încă de când ne-a citit Alex Voicescu din el la Final Frontier, așa că mi-am luat cartea de cum am văzut-o la Gaudeamus. Dar am tot amânat-o pentru că am decis pe final de an să citesc cărți mai subțirele. Acum însă e momentul cărămizilor :))

Detalii despre carte aici.


Tu ce citești în ianuarie?