Secret Santa - Blogger Edition 2018

secret-santa-blogger-edition-2018.jpg

În primul rând, vă urez sărbători fericite tuturor și să aveți parte de o zi plină de pace și liniște!

Am vrut să scriu chiar de Crăciun, pentru că mi se pare momentul ideal în care să povestesc despre cadoul dublu de care am avut parte luna asta: o invitație din partea lui Onisim (Books vs Reality) și un colet superb de la Anamaria White.

Alături de Alexandra (Pierduți în Literatură), Onisim organizează anual un Secret Santa cu bloggeri de carte români. Anul acesta m-a invitat și pe mine să particip și a fost absolut excepțional! Am descoperit oameni faini, am petrecut ceva timp studiind pozele de pe insta și blogul „victimei” și m-am distrat plimbându-mă prin magazine, căutând cadouri.

De asemenea, mi-a plăcut enorm să primesc un colet superb de la Anamaria. M-am bucurat să descopăr fiecare lucrușor pentru că se vede că și ea m-a „studiat” la fel de atent. Nu am nicio poză cu obiectele ambalate, pentru că am fost prea entuziasmată și mi-am amintit de fotografii abia la final. Prin urmare, vă arăt și vouă superbitățile pe care le-am primit:

 
secret-santa-gift.jpg
 

Iubesc cele două cărți, care se aflau de mult timp pe wishlist-ul meu. Abia aștept să le citesc și să folosec post-it-urile colorate ca să-mi marchez citatele preferate :) De asemenea, m-am bucurat mult de decorațiile de Crăciun, pe care le voi folosi în pozele pentru instagram. Însă partea mea preferată sunt acele nail stickers de sub felicitare. Ador să-mi fac unghiile și am învățat de-a lungul timpului câteva tehnici faine, dar nail stickers n-am avut niciodată și e momentul să decopăr cum se folosesc :D

Nu am să vă spun cui i-am fost eu Moș Secret, ci vă las să descoperiți voi citind articolele celorlalți bloggeri care au participat la această ediție: