Evenimente: Vrei o recomandare de carte?

Pentru că acesta este un blog de carte, am să presupun din start că răspunsul este da. Până la urmă, toți citim bloguri de carte atât pentru a descoperi dacă un anumit titlu merită sau nu atenția noastră, cât și pentru a căuta recomandări și inspirație de lectură.

Dar ce-ar fi dacă, în loc să cauți tu articole despre cărțile care te interesează, am veni noi spre tine și am încerca să-ți recomandăm un titlu potrivit gusturilor tale? Sau dacă în loc să cauți pe paginile noastre de facebook cele mai bune reduceri din librăriile online, ți-am oferi noi o serie de oferte de nerefuzat?

Asta se va întâmpla duminică, la Shop my library. La inițiativa Andreei, câteva bloggerițe faine - printre care și eu - ne-am făcut curat în bibliotecă și am decis să oferim unora dintre cărțile noastre șansa să ajungă în case noi. Așa că ne vom aduna în Respiro Lounge începând cu ora 12 și vă vom aștepta cu oferte de nerefuzat: cărți între 5 și 35 de lei, dar și bloggeri care vă pot spune mai multe despre fiecare titlu în parte. Eu am să aduc dublurile pe care le-am adunat de-a lungul timpului, dar și cărțile de care cred că s-ar bucura mai mult unii dintre voi.

Așadar, dacă vrei să primești recomandări personalizate, vino duminica asta să ne cunoaștem și să vorbim despre cărți, lectură, bookstagram și altele :) Noi abia așteptăm să discutăm cu tine despre romanele care ne-au făcut să râdem sau să plângem, despre cum ne găsim timp pentru citit și scris și despre orice vrei tu să ne întrebi!

În plus, dacă vizitezi pagina de facebook a evenimentului înainte să participi, te așteaptă un concurs surpriză! Mai multe detalii aici.