Evenimente prin țară și-un concurs!

Zilele trecute, am anunțat pe pagina de facebook a blogului că în luna octombrie, editura Herg Benet a planificat un turneu prin țară pentru seria Miasma. Astfel, Flavius Ardelean vă va citi din romanele sale în București (4 octombrie), Brașov (9 octombrie) și Cluj-Napoca (14 octombrie). Mai multe detalii găsiți pe site-ul autorului, aici.

Cum eu sunt din București și am primit de ceva timp cărțile seriei Miasma ca să vi le ofer ca premiu, mi s-a părut un prilej bun să le dăruiesc chiar în cadrul evenimentului de pe 4 octombrie, din Cărturești Verona. Așadar, am lansat un concurs pe Facebook în care vă provoc să răspundeți la întrebarea: În ce ordine ai alege să citești volumele? [link]

 
 

Mai exact, sunt trei volume oferite ca premiu: Scârba sfântului cu sfoară roșie, Miasma. Tratat de rezistența materialelor și Bășica Lumii și a ne'Lumii. Găsiți părerea mea despre fiecare carte pe blog (cu un click pe titlurile de mai sus), dar, pe scurt, Scârba spune povestea sfântului Taush, așa cum o relatează scheletul Bartholomeus; Miasma are loc la mult timp după întâmplările din Scârba, spunând povestea unor personaje din cetatea Mandragora și a somului misterios ce le cuprinde pe adolescentele cetății; Bășica, deși a fost publicată după Miasma, continuă povestea lui Taush și a celorlalți ucenici, inclusiv a lui Bartholomeus, care nu mai are rolul de narator.

Romanele sunt mai mult sau mai puțin independente, Miasma putând fi citită oricând, fie înainte, între sau după celelalte două volume, așa că aș fi curioasă ce ordine ați alege voi. Dintre cei care răspund, un cititor norocos va câștiga toată seria și va avea ocazia să primească și autografe personalizate pe cele trei volume în cadrul evenimentului din Cărturești.

Așadar, aștept alegerile voastre în comentarii pe Facebook (sau, pentru cei care preferă să se înscrie la concurs pe blog, puteți lăsa un comentariu chiar aici cu răspunsul la întrebare și acesta va fi luat în considerare la final. O să vă rog, în acest caz, să folosiți la comentarii o adresă de e-mail validă, astfel încât să vă pot contacta ulterior pentru a valida câștigătorul). Mult succes tuturor!