Concurs: Poveștile lui Bartholomeus

coperta-scarba-sfantului-cu-sfoara-rosie.jpg

Luna viitoare, la editura Herg Benet va fi publicat volumul Miasma. Tratat de rezistența materialelor de Flavius Ardelean. Deși romanul va putea fi citit independent de celelalte cărți din ciclul Miasma, parcă e păcat să nu citiți și Scârba sfântului cu sfoară roșie înainte, ca să vă familiarizați puțin cu universul cetății Mandragora.

Tocmai de aceea, cu sprijinul autorului, am să ofer un exemplar din Scârba... unui cititor norocos.

Câteva detalii despre roman se găsesc în recenzia mea, însă aș vrea să adaug și o scurtă descriere a lui Bartholomeus Pumn-de-Oase: un schelet care spune povești drumeților care îl însoțesc în preumblările sale. De asemenea, aș mai vrea și să vă provoc imaginația cu întrebarea:

Dacă ai călători câteva zile alături de Bartholomeus, ce poveste crezi că ți-ar spune?

Răspunsul poate fi oricât de schițat sau de detaliat vreți, poate fi doar o idee sau o întreagă poveste (scurtă). Contează doar să fie însoțit de:

  • o adresă de e-mail valabilă (folosită pentru validarea câștigătorului),

  • o metodă prin care urmăriți blogul (Facebook, Twitter, Bloglovin sau e-mail subscription) și numele sau adresa contului cu care urmăriți blogul,

  • opțional, puteți să dați un share concursului, ca să se răspândească vestea și, fiind opțional, puteți face asta și fără să participați la concurs ;)

Concursul se încheie pe 26 aprilie 2016, ora 23:59, iar câștigătorul va fi anunțat pe blog și pe Facebook. Mult succes tuturor!