Bookfest 2015 (random thoughts)

Nu, n-am pățit nimic, nu m-am lăsat de blogging sau alte de-astea. Nu e genul meu să renunț la lucrurile care îmi fac plăcere. Dar am avut o lună mai extrem de aglomerată și nu prea văd semne că se va liniști în vreun fel, așa că n-am mai avut timp nici de citit, cu atât mai puțin de scris.

Totuși, mâine (azi?... niciodată nu sunt hotărâtă ce zi e când e trecut de miezul nopții...) începe Bookfest, așa că nu puteam să las momentul să treacă fără să-l marchez. Sunt entuziasmată? Hell, yes! Am un portofel destul de plinuț, umplut cu multă grijă în ultimul timp, special pentru a fi golit zilele astea, mai ales că îmi doresc destul de mult câteva cărți care s-au lansat de curând sau se vor lansa acum.

event-bookfest-2015.png

În mod normal, aș menționa câteva titluri, dar adevărul e că și acum sunt la limită cu timpul și chiar vreau să termin tot ce mai am de făcut pentru facultate ca să reușesc să ajung efectiv la târg. Prin urmare, nu pot să caut prin anunțurile editurilor și să fac o listă concretă, ci o să mă bazez pe amintirea anunțurilor citite pe facebook prin metrou. Și cel mai probabil, o să fac o selecție la fața locului.

Totuși, ultimele două paragrafe nu se bat cap în cap, nu sunt chiar atât de obosită. Da, sunt entuziasmată. Da, am prea multă treabă ca să pot face liste. Există titluri pe care le vreau, le-am văzut de-a lungul timpului, dar nu am avut timp să le organizez, așa că nu vreau să le înșir aici ca să nu omit pe nimeni și să regret apoi. Mai bine sper să găsesc ceva timp după târg ca să vă povestesc ce mi-am luat, nu?

Între timp, vă îndemn să faceți ca mine: mergeți și vedeți pe moment ce vă face cu ochiul, apoi faceți-vă lista de cumpărături chiar acolo, la târg (dar întâi lista, apoi cumpărăturile, altfel banii se vor termina înaintea dorințelor). Și bucurați-vă de atmosferă, sunt prea rare momentele când iubitorii de carte se adună la un loc, așa că atunci când se întâmplă, cel mai bine e să profităm din plin.

Bookfest plăcut tuturor!