Concurs: Vieți anterioare

A trecut ceva timp de la ultimul concurs organizat pe blog și cum zilele trecute a fost ziua mondială a cărții și a drepturilor de autor, cred că e momentul ideal ca un cititor norocos să-și îmbogățească biblioteca. De data asta, premiul este oferit de autoarea Monica Ramirez și constă într-un un exemplar din romanul Viață dublă la Veneția, cu autograf :)

coperta-viata-dubla-la-venetia.jpg

Descriere:

Viziuni misterioase cu iz renascentist o atrag pe Kate Martin intr-o Venetie cuprinsa de frenezia carnavalului, unde pictorul Patrick Stone pare sa-i iasa mereu in cale la momentul potrivit. Un colier foarte vechi devine paralela dintre viata lui Kate si cea a Caterinei Benedetta, o tanara venetiana a carei existenta s-a transformat intr-o drama veritabila a secolului saisprezece. Din umbre pandeste insa un personaj fara scrupule, un colectionar de antichitati care-si doreste colierul cu orice pret.

Patrick si Kate se trezesc angajati intr-o lupta pe viata si pe moarte, vanati cu inversunare prin labirintul ingust de strazi si canale venetiene. Viitorul devine incert si este foarte posibil ca legatura invizibila care-i uneste de peste cinci sute de ani sa nu fie suficient de puternica pentru a-i salva. Puteți citii recenzia mea aici.

Pentru a vă înscrie la concurs trebuie să:

  • dați like paginii de autor Monica Ramirez;

  • răspundeți la întrebarea: Ce sau cine credeți că ați fost într-o viață anterioară?

După ce v-ați creat un trecut pe pofta inimii, lăsați un comentariu la această postare care să conțină:

  • o adresă de e-mail validă;

  • numele contului de facebook folosit pentru a da like paginii Monicăi;

  • răspunsul la întrebarea de mai sus (menționez că nu e un concurs de creație, așa că tot ce cer sunt câteva cuvinte despre ce v-ar fi plăcut să fiți într-o viață anterioară).

  • opțional: dați share acestui concurs oriunde vreți voi.

Concursul se desfășoară până pe 2 mai 2015, ora 23:59, câștigătorul urmând să fie ales cu ajutorul random.org. Mulțumesc Monicăi pentru ocazia de a organiza acest concurs și vă urez mult succes tuturor!