Rezultatele concursului „Un interviu inedit”

poster-final-frontier-4.JPG

Pe la jumătatea lunii, v-am întrebat ce anume ați vrea să aflați de la personajul vostru preferat dacă i-ați putea lua un interviu. Din întrebările voastre, am înțeles repede că dacă cititorii ar putea călători în lumea din cărți și altfel decât prin intermediul imaginației, cu toții ar putea deveni jurnaliști respectați.

Tocmai de aceea, responsabilitatea de a selecta un câștigător i-a revenit amicului random.org, care a decis că romanele SF&F oferite de organizatorii târgului de carte SF&F Final Frontier vor ajunge în biblioteca Ancăi Ciochină.

Felicitări Anca! Aștept un e-mail cu datele tale personale (numele, adresa și numărul de telefon) la jurnalul.unei.cititoare@gmail.com. E-mailul trebuie trimis de pe adresa cu care te-ai înscris în concurs în maximum trei zile (adică până pe 26 martie, inclusiv).

Mulțumesc sponsorilor acestui concurs pentru ocazia de a-l organiza și mulțumesc tuturor participanților! Sper să vă revăd nu numai pe blog, dar și în carne și oase în acest weekend (28-29 martie) la Final Fronier :)