Concurs: Un interviu inedit

poster-final-frontier-4.JPG

Vă povesteam zilele trecute despre Final Frontier #4, un târg de carte care e mult, mult mai mult de-atât.

Pentru mine, e un bilet de intrare într-o lume formată din oameni minunați: fanii literaturii SF&F. Și deja se anunță o grămadă de lansări și discuții faine (găsiți detalii despre eveniment pe facebook, aici), așa că deja număr zilele până pe 28-29 martie, când are loc târgul.

Acum sunt și mai fericită, pentru că zilele trecute am primit un e-mail cu o veste faină super drăguță mai ales pentru voi (deși și eu mă bucur foarte tare!). Mai exact, mi s-a propus organizarea unui concurs în urma căruia unul din cititorii norocoși ai acestui blog va primi un pachet format din trei cărți SF&F.

Și la fel cum propunerea a fost o surpriză pentru mine, cele trei titluri oferite ca premiu vor fi tot o surpriză :)

V-am făcut curioși? Dacă da, atunci pregătiți-vă imaginația pentru că sunteți pe cale de a părăsi lumea noastră pentru a intra în lumea romanului vostru preferat. Însă nu oricum, ci cu o invitație specială din partea personajului cu care v-ați dorit întotdeauna să puteți sta de vorbă, care vă așteaptă pentru un interviu inedit.

Așadar, care ar fi cea mai arzătoare întrebare pe care ați vrea să i-o puneți personajului vostru preferat? Ce ardeți de nerăbdare să știți despre el, care e secretul pe care l-ați vrea dezvăluit?

Răspundeți la întrebarea de mai sus într-un comentariu în care să menționați:

  • numele vostru;

  • o adresă de e-mail validă;

  • numele personajului, cartea din care provine și întrebarea pe care i-ați adresa-o;

  • opțional: dați share acestui concurs oriunde vreți voi.

Concursul se încheie pe 23 martie 2015, iar câștigătorul va fi ales cu ajutorul site-ului random.org. Mult succes tuturor!