Concurs: Îndrăgostiți de carte

Fie că sărbătoriți Ziua lui Valy sau Dragobetele, pe amândouă sau niciuna, în luna februarie totul e îmbibat de inimioare și Cupidoni, așa că de ce n-am citi ceva în ton cu atmosfera? Și pentru că v-am vorbit ieri despre romanul Jane Austen merge la Hollywood, cu sprijinul editurii All voi oferi un exemplar al cărții unui cititor... îndrăgostit de lectură!

coperta-jane-austen-hollywood.jpg

Despre carte:

Rămase pe drumuri după moartea tatălui lor, Grace și Hallie sunt nevoite să se mute și să ia viața de la capăt în casa unui unchi bogat din Beverly Hills. În timp ce Grace cea matură și prudentă suspină în tăcere după prietenul pe care l-a lăsat în urmă, Hallie cea exuberantă și nesăbuită selasă sedusă de strălucirea Hollywoodului, aspiră să ajungă actriță și se îndrăgostește până peste cap de solistul unei trupe de rock. Nu le ia însă mult să descopere că nici trecutul nu e atât de ușor de idealizat, nici Hollywoodul nu e făcut numai din faimă și sclipici.

Aducându-i un omagiu lui Jane Austen în acest „remix“ al celebrului roman Rațiune și simțire, Abby McDonald ne oferă o versiune contemporană, condimentată cu mult umor, a luptei dintre reținere și spontaneitate, dintre stăpânirea de sine a unei firi chibzuite și furtuna emoțională în care se lasă antrenat un temperament ce nu cunoaște altă lege decât pasiunea. Recenzia mea o găsiți aici.


Așadar, dacă vreți să vă înscrieți în concurs, lăsați-mi un comentariu în care să menționați:

  • o adresă de e-mail validă;

  • o metodă prin care urmăriți blogul: e-mail, GFC, Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin. Oricare dintre ele e bună, mă interesează metoda aleasă și numele contului, ca să pot valida intrările :)

  • raspunsul la întrebarea: Care este romanul vostru de dragoste preferat?

  • opțional: dați share acestui concurs oriunde vreți voi.

Concursul se încheie de Dragobete, pe 24 februarie 2015, iar câștigătorul va fi ales cu ajutorul site-ului random.org. Mult succes tuturor!