Rezultatele concursului „Prima rundă a Jocului”

Vreau să încep prin a vă mulțumi tuturor celor care ați acceptat provocarea mea și ați încercat să rezolvați enigma pe care am ascuns-o în paginile acestui blog. E adevărat că acest treasure hunt virtual a fost ceva diferit față de celelalte concursuri pe care le-am desfășurat până acum (și am avut ceva emoții din cauza asta), dar 20 de persoane au descoperit răspunsul, așa că eu mă declar mulțumită.

Dacă au fost oameni puși în dificultate, iată cum se rezolva enigma: în primul articol, cel care anunță concursul, în ultima frază, cuvântul Jocul este scris bold și cu gri. Dacă făceați click pe el, apărea un indiciu care conținea un link spre următorul articol. În acest articol trebuia să căutați un alt cuvânt scris cu gri și totul se repeta până când indiciul final (al 5-lea) vă spunea să puneți cuvintele cheie cap la cap. Aici mai exista un obstacol: existau două seturi de cuvinte-cheie, cele care conțineau link-urile spre articole (care puse împreună n-au niciun sens, rolul lor era doar să vă ghideze mai departe) și cuvintele gri din cele 5 articole, care formau fraza: Jocul final a început. Sunt pregătit(ă). Bineînțeles, punctuația rămânea la latitudinea voastră, la fel forma ultimului cuvânt.

Prin urmare, după cum am promis, unul din cele trei exemplare din Endgame. Jocul final:Convocarea merge la Veronica, deoarece ea a fost prima care a descoperit răspunsul. Ceilalți doi câștigători sunt Anna Marie și Gorgan Garofita! Aștept de la fiecare dintre cele 3 câștigătoare un e-mail cu datele voastre personale (numele, adresa de livrare și numărul de telefon) la adresa jurnalul.unei.cititoare@gmail.com. E-mailul trebuie trimis de pe adresa cu care v-ați înscris în concurs în maximum cinci zile (adică până pe 26 noiembrie, inclusiv).

Mulțumesc editurii Trei pentru ocazia de a organiza acest concurs și mulțumesc participanților pe care sper să-i revăd pe blog. Sper că v-ați distrat :)