De citit: Bizaroproze de Flavius Ardelean

A apărut! Există! A ieșit din tipar, se poate atinge, mirosi, dar mai presus de toate, se poate citi. Bineînțeles, înainte de asta, se poate comanda. Pentru că nu mai e doar o imagine, o promisiune sau ceva ce aștepți, ci e o realitate.
Cuprins:
     - Vegetal
     - Furcacaudină
     - ||
     - Geamantanul
     - Sute de inimi mici ca sute de sori prinşi sub pământ
     - Sânul
     - Chelia lui Valeriu
     - Cea mai bună dintre lumile posibile
     - Liniştea
Despre volum vă pot spune puține. Am citit câteva din textele din cuprins. Pe unele le-am și auzit citite, dar nu e genul de experiență care se poate povesti. E genul de experiență pe care o trăiești, o ții minte și pentru care ești pur și simplu recunoscător. Și, ca o paranteză, e genul de experiență pentru care aș plăti bilet. Și aș face tot ce pot să-i conving și pe alții că merită să plătească bilet ca să trăiască experiența pe pielea lor. Între timp, însă, vă încurajez să cumpărați cartea (și să participați și la lecuri, sunt moca și doar participând înțelegeți exact de ce spun că aș plăti bilet).

Despre poveștile pe care le-am citit, pot spune că au puterea să vă zguduie din temelii. Au puterea să vă facă să priviți lumea din jurul vostru și să vedeți golurile din ea, petele de întuneric unde se poate ascunde orice. Nu întâmplător, coperta e doar întuneric. Nu știi ce se poate ascunde în acest volum, nici eu nu știu încă, dar știu că abia aștept să aflu și mai știu că la sfârșit, misterul dintre coperți nu va fi dezvăuit, ci se va muta dintre pagini în interiorul fiecărui cititor.

Bizaroproze nu e o carte pe care v-o recomand, e o carte pe care vă informez că trebuie s-o citiți. E o carte care te face să privești atât în jurul tău, dar și în tine. Ce vei vedea acolo depinde de tine, ce vei simți privind depinde tot de tine, dar pot să-ți promit că nu vei vedea același lucru ca înainte.

Nu mă crezi? Citește.Update: Acum există și trailer pentru carte: