Concurs: Prima rundă a Jocului

Cu câteva zile în urmă, v-am povestit despre o carte ce are în spate un concept interesant: în roman se vor ascunde o serie de indicii și, cu ajutorul unei aplicații care va fi lansată anul viitor, cititorii vor putea dezlega la rândul lor enigme și în final, să câștige o grămadă de cărți, bani (cu care să-și ia cărți. Și biblioteci pentru cărți. Și semne de carte șmechere. Și ce mai vor ei).

Fiecare joc are un început, și începutul acestuia e romanul... sau ar putea începe mai devreme? Poate cu un concurs care are ca premiul romanul Endgame. Jocul Final: Convocarea?

Provocarea pe care o lansez în acest concurs e destul de simplă: am ascund pe blog o serie de indicii și, cu sprijinul editurii Trei, trei cititori care vor reuși să le dezlege vor câștiga un exemplar din primul volum al trilogiei Endgame, apoi, în urma acestui mic antrenament, vor fi mai pregătiți să ia parte la Joc :)

coperta_Endgame.jpg

Despre premiu:

Jocul Final e real. Jocul Final are loc acum.

Pământ. Acum. Astăzi. Mâine.

Jocul Final e real, Jocul Final a început.

Viitorul e nescris. Ce va fi va fi.

12 Jucători. Tineri, dar din seminţii străvechi. Din care se trage toată omenirea. Şi care au fost create şi alese cu mii de ani în urmă. De atunci jucătorii se pregătesc neîncetat. Nu au puteri supranaturale. Niciunul nu poate să zboare, să transforme plumbul în aur sau să-şi vindece rănile. Când le sună ceasul, Jucătorii mor. Mor ei, murim şi noi. Jucătorii sunt moştenitorii Pământului şi ei trebuie să rezolve Marea Enigmă a Salvării. Unul dintre ei trebuie să reuşească, altminteri vom pieri cu toţii.

Citeşte cartea. Găseşte indiciile. Descifrează enigma. Există un singur câştigător. Jocul Final e real. Jocul Final a început.

În Endgame. Jocul Final: Convocarea, volumul 1 al trilogiei Endgame, ești martor la căutarea primei Chei dintre cele trei care vor salva lumea. În paginile romanului este înscrisă o enigmă, pe care ești invitat să o dezlegi.

Oare exuberanţa va învinge puterea?

Prostia va fi mai presus de bunătate?

Lenea va birui frumuseţea?

Învingătorul va fi bun sau rău?

Există un singur mod de a afla.

Jucaţi.

Supravieţuiţi.

Descifraţi.

Oameni ai Pământului.

Jocul Final a început.


Bun, acum că știți pentru ce concurați, iată cum se va desfășura concursul: primul indiciu se ascunde în acest articol. O dată ce l-ați descoperit, el vă va duce spre următorul articol, unde este ascuns un alt indiciu spre un alt articol și așa mai departe. În total, sunt 5 indicii. Ultimul vă va trimite înapoi aici, nu înainte de a vă explica modul în care veți obține soluția enigmei.

O dată ce ați găsit soluția, lăsați un comentariu la această postare în care să precizați:

  • o adresă de e-mail valabilă

  • o metodă prin care urmăriți blogul (poate fi prin e-mail, pe facebook, twitter, google+, bloglovin, GFC... cred că astea sunt toate, găsiți butoanele sub bannerul blogului, GFC-ul și mail-ul sunt pe margine... The choice is yours! :)) O să vă rog să-mi lăsați numele contului și să specificați cum urmăriți blogul, ca să pot valida intrările)

  • soluția descoperită, desigur.

  • opțional: Like paginii de Facebook a Editurii Trei//Young Fiction Connections

  • opțional: Share concursului oriunde vreți voi :)

Am activat moderarea comentariilor, așa că nimeni nu poate vedea ce au răspuns ceilalți. Eu le pot vedea, așa că dacă văd că soluția dată nu este cea corectă, vă voi anunța pe e-mailul furnizat că trebuie să mai încercați. Dacă reveniți și încercați din nou, insist să furnizați din nou toate detaliile cerute, pentru a valida noua intrare.

Una dintre cele 3 cărți o voi acorda primei persoane care găsește soluția corectă. Ceilalți doi câștigători vor fi aleși folosind random.org. Concursul se desfășoară în perioada 05.11 - 19.11, iar câștigătorii vor fi anunțați aici, pe blog.

Jocul începe acum!