Concurs: Ilustrația bizară

Vă spuneam ieri că din turnul de cărți cu care am venit de la Gaudeamus, una e pentru voi. Am primit un exemplar din Bizaroproze direct de la Flavius Ardelean, ca să vi-l pot oferi în cardul unui concurs (care se adresează doar cititorilor 18+).

Am scris deja despre carte aici și nu știu ce aș putea să adaug, poate doar să repet faptul că dacă aveți curaj să vă deschideți în fața ei, am toată încrederea că o descoperiți lucruri la care nu vă așteptați, nu doar între pagini, dar și în voi înșivă. E genul de carte pe care aș vrea s-o citiți cu toții.

coperta-bizaroproze.jpg

Despre volum, de la autor citire:

Despre ce e vorba în Bizaroproze:

Vegetal: un ins descoperă un univers sub mochetă şi, hrănindu-se cu ciupercile de acolo, devine altceva. Nu ştiu ce.

Furcacaudină: un grup de artişti-delicvenţi construiesc o maşină de torturat scriitori locali cu care participă la un festival de poezie cu primul poem hiperonomatopeic. Pe bune.

||: un hingher devenit lichidator după un atac nuclear, însărcinat cu strângerea leşurilor de animale radioactive, o păţeşte. Apare un penis.

Geamantanul: doi hoţi se pun cu cine nu trebuie şi o păţesc şi ei.

Sute de inimi mici ca sute de sori prinşi sub pământ: un doctor pensionat e bântuit de fetuşii pe care i-a ucis în avorturi ilegale. Conţine şase cuvinte în plus faţă de versiunea iniţială care modifică cu totul sensul textului. Autorul se mândreşte cu asta.

Sânul: unui funcţionar poştal îi apare un sân în perete. Se bucură un pic prea mult.

Chelia lui Valeriu: un chel se răzbună. De data asta o păţesc alţii.

Cea mai bună dintre lumile posibile: cea mai bună dintre povestirile posibile de acum încolo. Apocalipsa se petrece la metrou. Pute a căcat.

Liniştea: despre zgomot. Conţine alt penis.

Na, poftim. Acum nici măcar nu mai trebuie să o cumpăraţi. Dar totuşi: http://goo.gl/zJuvhW.”


Ilustrația face parte din volumul    Bizaroproze      © Ecaterina Boricean

Ilustrația face parte din volumul Bizaroproze

© Ecaterina Boricean

Așadar, dacă vreți să vă înscrieți în concurs, lăsați-mi un comentariu care să conțină:

  • o adresă de e-mail validă;

  • o metodă prin care urmăriți blogul: e-mail, GFC, Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin, oricare dintre ele e bună, mă interesează metoda aleasă și numele contului, ca să pot valida intrările. Cerința e pusă doar ca să mă asigur că toți cei înscriși pot afla rezultatele concursului;

  • răspunsul la întrebarea: Despre ce ar putea fi vorba într-o povestire descrisă prin ilustrația din dreapta? Scrieți câteva cuvinte despre ce vă inspiră vouă ilustrația, nu vă cer să scrieți o povestire, nu e concurs de creație, sunt doar curioasă la ce vă duce cu gândul.

  • opțional: dați share acestui concurs oriunde vreți voi.

Concursul se desfășoară în perioada 24 noiembrie - 7 decembrie 2014, iar câștigătorul va fi ales folosind random.org. Mult succes tuturor!