Lansare „Îngeri de gheață”

Peste exact o săptămână are loc lansarea bucureșteană a volumului 3 din seria Dincolo de moarte scrisă de Adina Speteanu. Mai exact, joi 25 septembrie, în grădina La un ceai, la ora 18:00, Adina o să vă povestească puțin despre carte și o să umple prima pagină a cărților voastre cu cuvinte minunate (nu sunt cea mai obiectivă persoană în această privință, dar chiar îmi plac dedicațiile ei)

coperta-dincolo-de-moarte-3-ingeri-de-gheata.jpg

Descriere:

"După ce a devenit conducătoarea strigoilor, toți au crezut că situația în Strygorra se va îmbunătăți. Dar Nataliei îi este greu să se vadă în fruntea unui popor pe care uneori nu îl poate înțelege, mai ales după ce a fost la un pas de moarte în temnița lui Dragoș.

Toate încercările ei de a-și proteja familia devin inutile, iar secretele pe care le ascunde de ceilalți strigoi încep să iasă la lumină. Deși luptă cu toate forțele pentru a face față greutăților, bătălia se transformă rapid într-un joc în care fiecare riscă totul sau nimic.

Spionul de care se temeau este mai aproape decât au crezut, punând viața membrilor Gărzii în pericol. Pentru a-i salva, Natalia face un pact cu persoana care îi poate răni în orice moment.

Într-un tărâm în care adevărul este cel mai păzit secret, ar putea relațiile de prietenie să dureze la nesfârșit?"

Găsiți un fragment din noul roman aici. Din păcate, eu sunt plecată din București pe 25 septembrie (și mă oftic enorm), așa că nu pot decât să sper că veți merge în număr cât mai mare, pentru că merită! De asemenea, poate vreunul dintre cei care participați aveți chef să scrieți un articol despre lansare și să mi-l trimiteți în cadrul campaniei Autor pentru o zi. Ce ziceți?