Top 5 cărți de citit vara asta

Tot văd titlul acesta prin blogosferă (cu un număr variabil de cărți), așa că m-am hotărât să nu mă las nici eu mai prejos și să vă recomand cinci cărți pe care trebuie să le citiți vara asta. Singura mea rugăminte e să citiți mai întâi toate recomandările, apoi să le luați în calcul. De acord? Bun, here it goes:

citat-gaiman-carti.jpg
  1. Ridicați-vă de la computer (dacă aveți laptop/telefon, puneți-l deoparte).

  2. Mergeți la biblioteca voastră.

  3. Uitați-vă cu după cărțile pe care încă nu le-ați citit și care abia așteaptă să le vină rândul.

  4. Alegeți 5 dintre ele (da, știu, asta e partea cea mai grea. Ca să vă fie mai ușor, puteți alege mai multe, depinde cât de ocupați sunteți vara asta).

  5. Voila! Aveți top 5 (sau orice alt număr) cărți pe care e musai să le citiți vara asta. Acum treceți la cititul efectiv.


Ok, serios vorbind, mi se pare super că toată lumea face recomandări mai ales acum, vara, când lumea are mai mult timp pentru orice, inclusiv pentru citit. DAR în ultimul an, mi-am dat seama că uneori ceea ce avem de făcut, oricât de mult ne-ar plăcea, ne poate ocupa atât de mult timp încât hobby-urile să treacă într-un plan secund. Tocmai de aceea, mai important decât să aflați despre niște cărți faine mi se pare să citiți pur și simplu niște cărți pe care le aveți deja în casă.

Eu vara asta mi-am propus să citesc cât de mult pot din cărțile pe care le-am tot cumpărat în ultimul timp, dar de care n-am avut timp. Vă recomand să faceți la fel pentru că nu e nimic mai trist decât o carte care stă în bibliotecă, așteptând să-i acordați atenție.