De citit: Îngeri de gheață (Dincolo de moarte #3)

A trecut mult timp de când am recomandat o carte care urma să apară pe piață (deci una pe care nu o citisem încă) și probabil va trece mult timp până când o voi face din nou pentru că prefer să nu recomand ceva ce n-am citit la rândul meu, mi-am luat câteva țepe de-a lungul timpului recomandând cărți care sunau bine pentru ca după ce le citeam, să regret nu doar că le-am recomandat, dar și timpul pierdut citindu-le.

Totuși, Îngeri de gheață, volumul 3 al seriei Dincolo de moarte de Adina Speteanu este o binemeritată excepție. Nu am nicio strângere de inimă atuci când vă recomand acest roman pentru că o cunosc pe Adina, i-am citit celelalte cărți și știu că în acest volum, la fel ca în celelalte două ale seriei, ea va aduce realismul și veridicitatea care lipsesc din majoritatea cărților cu personaje supranaturale de pe piață.

Descriere:

"După ce a devenit conducătoarea strigoilor, toți au crezut că situația în Strygorra se va îmbunătăți. Dar Nataliei îi este greu să se vadă în fruntea unui popor pe care uneori nu îl poate înțelege, mai ales după ce a fost la un pas de moarte în temnița lui Dragoș.

Toate încercările ei de a-și proteja familia devin inutile, iar secretele pe care le ascunde de ceilalți strigoi încep să iasă la lumină. Deși luptă cu toate forțele pentru a face față greutăților, bătălia se transformă rapid într-un joc în care fiecare riscă totul sau nimic.

Spionul de care se temeau este mai aproape decât au crezut, punând viața membrilor Gărzii în pericol. Pentru a-i salva, Natalia face un pact cu persoana care îi poate răni în orice moment.

Într-un tărâm în care adevărul este cel mai păzit secret, ar putea relațiile de prietenie să dureze la nesfârșit?"

Lansarea volumului are loc joi, 17 iunie, în cadrul Festivalului Science & Fiction de la Râșnov, iar pe Adina o găsiți acolo pe 18, gata să vă semneze cărțile. E prima lansare a Adinei la care nu pot ajunge și sper sincer să fie și ultima, la fel cum sper să se organizeze o lansare și în București. Dar doar pentru că eu nu pot ajunge nu înseamnă că nu-i încurajez să participe pe toți cei care sunt în Râșnov joi și vineri!

Update: Găsiți un fragment din noul roman aici -> [link]