Jurnal: Hobby-uri

HÓBBY, hobbyuri, s. n. (Englezism) Ocupație favorită a cuiva în afara profesiunii. - dexonline.ro

Din păcate, în DEX nu se precizează și cum se poate găsi timpul necesar pentru aceste ocupații. Eu, spre exemplu, în luna ianuarie, n-am reușit să găsesc acest timp, lucrue care acum mă întristează puțin. Adică deși am explicat ieri că îmi place ceea ce fac la facultate, îmi pare rău că am neglijat cititul și blogul.

Și e destul de trist ca la o lună după începutul anului, să vezi pe Goodreads că ai zero cărți citite…

Totuși, vestea bună e că mă așteaptă o săptămână întreagă de vacanță și deja am început să recuperez. Și nu mă refer doar la citit, ci m-am și pus la curent cu anunțurile editurilor mele preferate, pentru că sunt atâtea lucruri geniale care s-au întamplat în lumea cărților luna trecută!

O să vă dau doar câteva exemple, inclusiv câteva cărți care încă nu sunt pe piață, dar despre care atunci când am citit că vor apărea curând, m-am bucurat suficient de tare încât portofelul meu să-și planifice sinuciderea. Așadar, bunăciunile suuuunt:

coperta-barrayar.jpg
coperta-dincolo-de-moarte-2-jocul-secretelor-2.jpg
coperta-silozul.jpg
coperta-ne-vom-intoarce-in-muribecca.jpg

Vestea și mai bună e că deși eram în sesiune, am reușit să găsesc timp să particip la lansarea romanului Jocul secretelor, despre care o să vă povestesc mâine. Așa că da, m-am întors și am de gând să-mi dedic vacanța hobbyului meu preferat: să citesc și să vă bat pe voi la cap cu asta!