Epicness is coming

Cred că nu mai e un secret pentru nimeni că iubesc seria Cântec de Gheață și Foc și tot ce are legătură cu ea. Încă de la primele pagini, m-am îndrăgostit de lumea nouă și fascinantă pe care a creat-o George RR Martin, de coplexitatea poveștii și, mai târziu, de răsturnările imprevizibile de situație, de faptul că nu ai cum să știi ce urmează să se întâmple pe pagina următoare.

Spre surpriza mea (plăcută), ecranizarea romanelor a fost una dintre cele câteva care au reușit să se ridice la înălțimea cărților, pentru că a reușit să transmită atât sentimentul de grandoare, cât și nesiguranța pe care le simți citind. Așa că astăzi de dimineață, atunci când am văzut filmulețul despre sezonul 4 pe care l-au pregătit cei de la HBO, tot am simțit fiori de nerăbdare, deși știu ce urmează să se întâmple. Ba mai mult, am simțit și dorința de nestăvilit de a putea să dau un mic fast forward vieții până pe data de 6 aprilie, când are loc premiera noului sezon.

Dacă sunteți fani Game of Thrones și încă nu ați văzut trailerul, atunci aruncați o privire, ca să înțelegeți de ce cred că singura concluzie evidentă este ca Epicness is coming.