Concurs: Ce-am fi noi fara iubire?

Ok, nu știu ce a fost în capul meu când am scris titlul ăsta, dar nici nu prea-mi vine să-l schimb pentru că se potrivește extrem de bine. Habar n-am ce-am fi fără iubire. Inițial mă gândeam că probabil am falimenta fabricile de ciocolată și florăriile, dar pot mânca lejer kile de ciocolată fără să amestec iubirea în ecuație, cât despre flori, oricum majoritatea câștigurilor din industrie se fac în prima zi de școală și o serie de alte evenimente în care „bunul simț” te obligă să prezinți buchetu'. Așa că probabil ar fi doar o lume mai tristă...

Bun, în titlu scria „concurs” așa că probabil nu fabulațiile mele vreți voi să le citiți, ci condițiile de participare. Așadar suflecați-vă mânecile, flexațivă degetele și pregătiți-vă să tastați. Vrem sau nu, e luna iubirii, și ca de obicei, deja au început dezbaterile în legătura cu caștigătorul de drept al nesfârșitului duel dintre Dragobete și Valentine's Day. Pe mine povestea mă cam lasă rece, pentru că până la urmă se pot primi/da cadouri și de doua ori, nu? :)) Așa că vă provoc să-mi spuneți într-un comentariu la această postare care a fost cea mai siropoasă carte pe care ați citit-o.

Pentru a putea participa, în comentariu trebuie să-mi lăsați și numele vostru, alături de o adresă de email valabilă și, opțional, nickname-ul cu care urmăriți blogul pe GFC/Facebook/Twitter/e-mail.

Nu știu încă dacă voi alege câștigătorul prin random sau... voi asculta glasul inimii atunci când aleg, dar cel puțin știu ce va câștiga: un exemplar din romanul Ce-aș fi eu fără tine de Guillaume Musso, pentru care îi mulțumesc editurii All. Recenzia pe care am făcut-o cărții o găsiți aici [link], și mai jos este descrierea de pe coperta 4:

Inima lui Gabrielle este sfâşiată între două feluri de iubire. Cea pentru tatăl ei şi cea pentru primul bărbat de care s-a îndrăgostit. Primul este un poliţist pasionat de meseria lui, celălalt este un hoţ celebru. Însă amandoi au dispărut cu cincisprezece ani în urmă. Într-o bună zi, la aceeaşi oră, tatăl rătăcitor şi iubitul rămas pe un alt continent reapar, în chip straniu, în viaţa ei. Curând, Gabrielle îşi dă seama că cei doi sunt prinşi într-o cursă mortală. Destinele lor nu pot fi separate. Pe cine să salveze şi pe cine să piardă? - Sursa

Concursul se desfășoară, deloc surpinzător, între 14 și 24 februarie.