Concurs: Ce-am fi noi fără iubire?

Sincer, nu prea știu ce a fost în capul meu când am scris titlul, dar nici nu prea-mi vine să-l schimb pentru că se potrivește extrem de bine. Habar n-am ce-am fi fără iubire, deși inițial mă gândeam că probabil am falimenta fabricile de ciocolată și florăriile. Dar cred că pot mânca lejer ciocolată și fără să amestec iubirea în ecuație. Cât despre flori, cred majoritatea câștigurilor florarilor se fac în prima și ultima zi de școală și la o serie de alte evenimente în care „bunul simț” te obligă să prezinți buchetu'. Așa că probabil că fără iubire, ar fi doar o lume mai tristă...

Dar în titlu scria „concurs”, așa că probabil nu fabulațiile mele vreți voi să le citiți, ci condițiile de participare. Deci suflecați-vă mânecile, flexați-vă degetele și pregătiți-vă să tastați!

Vrem sau nu, e luna iubirii, și ca de obicei, deja au început dezbaterile în legătura cu caștigătorul de drept al nesfârșitului duel dintre Dragobete și Valentine's Day. Pe mine povestea mă cam lasă rece, pentru că până la urmă se pot primi/da cadouri și de două ori, nu? :)) Așa că vă provoc să-mi spuneți într-un comentariu la această postare care a fost cea mai siropoasă carte pe care ați citit-o până acum.

Pentru a putea participa, în comentariu trebuie să-mi lăsați:

  • răspunsul la întrebare, desigur

  • numele vostru

  • o adresă de email valabilă

  • opțional: nickname-ul cu care urmăriți blogul pe GFC/Facebook/Twitter/e-mail.

coperta-ce-as-fi-eu-fara-tine.jpg

Nu știu încă dacă voi alege câștigătorul random sau... voi asculta de glasul inimii :)) Dar știu ce va câștiga unul dintre voi: un exemplar din romanul Ce-aș fi eu fără tine de Guillaume Musso, pentru care îi mulțumesc editurii All.

Părerea mea despre roman o găsiți aici, iar mai jos este descrierea de pe spatele cărții:

Inima lui Gabrielle este sfâşiată între două feluri de iubire. Cea pentru tatăl ei şi cea pentru primul bărbat de care s-a îndrăgostit. Primul este un poliţist pasionat de meseria lui, celălalt este un hoţ celebru. Însă amândoi au dispărut cu cincisprezece ani în urmă.

Într-o bună zi, la aceeaşi oră, tatăl rătăcitor şi iubitul rămas pe un alt continent reapar, în chip straniu, în viaţa ei. Curând, Gabrielle îşi dă seama că cei doi sunt prinşi într-o cursă mortală. Destinele lor nu pot fi separate. Pe cine să salveze şi pe cine să piardă? - Sursa

Concursul se desfășoară, deloc surpinzător, între 14 și 24 februarie. Mult succes tuturor!