De citit: Jocul secretelor (Dincolo de moarte #2)

O să trișez și o să scriu puțin pe blog, deși nu s-a încheiat încă sesiunea. Dar merită, serios, pentru că trebuie neapărat-neapărat să vă anunț că așteptarea aproape s-a încheiat și că pe 4 februarie se lansează volumuuuuuul dooooooooi! Mai exact, volumul doi din seria Dincolo de moarte de Adina Speteanu!!

Ziua nu e aleasă întâmplator, pentru că este chiar ziua de naștere a autoarei. Dar Adina a ales să ne facă nouă, cititorilor, un cadou. Partea proastă este că, la cum o cunosc eu, și volumul doi o să se termine tot cu un cliffhanger.

coperta-dincolo-de-moarte-2-jocul-secretelor.jpg

Descrierea:

„Natalia a acceptat să lupte de partea lor. Însă ce nu știe este că alegerea ei duce la consecințe la care nu s-ar fi gândit niciodată, mai ales când familia ei pare să fie mai implicată decât și-ar fi dorit. Dragoș nu intenționează să îi permită să se apropie de Strygorra și de statutul pe care destinul i l-a oferit. În același timp, informații din trecutul agitat al nemuritorilor se întorc să îngreuneze misiunea pe care Natalia trebuie să o ducă la final.

Presată de evenimentele care îi pun în pericol pe cei dragi, Natalia înțelege că singura șansă de izbândă sunt forțele ei proprii. Este singură într-o luptă din calea căreia nu poate fugi odată ce a călcat în lumea nemuritorilor. Iar legenda pe care o întruchipează devine mai vie cu fiecare secundă.

Secrete ce ar fi trebuit să rămână ascunse pe vecie revin în lumea umbrelor, unde răul domnește de secole. Uneori, să fii cel ales nu este cel mai fericit lucru care ți se poate întâmpla.” - Sursa

Dacă vreți să citiți mai mult, găsiți și un fragment pe site-ul autoarei.

Abiaașteptabiaașteptabiaașteeeeept! Sunt extrem de entuziasmată de fiecare dată când Adina anunță o lansare pentru că nu numai că mă bucur enorm pentru ea, dar știu că o să am și ocazia să citesc o poveste genială :) Fie că mă credeți pe cuvânt sau nu, vă invit să citiți Jocul secretelor și să vă convingeți singuri, mai ales dacă v-a placut primul volum.

Și, desigur, vă invit și la lansare, care are loc marți 4 februarie, la ora 18:30 la ceainăria La un Ceai (am mai fost pe la ei, e un local superb, cu o atmosferă care invită la relaxare și, desigur, la lectură!)