Jos textila, intoarce fila!

Am primit astazi un mesaj foarte interesant si original care se adreseaza oricui se afla maine in Bucuresti, iubeste lectura si are ceva hainute de donat:

event-jos-textila-rotaract.JPG

Jos Textila, întoarce fila este un proiect Rotaract Triumph București ce promovează lectura printr-un mod neconvențional. Proiectul, aflat la cea de-a III-a ediție, urmărește încurajarea valorilor culturale prin intermediul cititului, dar și ajutorarea comunității prin colectarea de haine pentru persoanele defavorizate.

Evenimentul se va desfășura și de această dată sub forma unui târg unde se vor dona haine în schimbul unei cărți. Conceptul este acela de a schimba un lucru superficial pe unul cu valoare culturală astfel încât valoarea cititului să crească în rândul comunității noastre. Vizitatorii vor putea răsfoi cărțile expuse și vor primi recomandări din partea organizatorilor pentru ca, în final, să își aleaga cartea preferată.

În cadrul evenimentului, Cvartetul Capriccio ne va încânta cu un concert de colinde, în timp ce copilașii vizitatorilor noștri vor putea asculta și construi cele mai frumoase povești în cadrul Story Corner-ului special organizat pentru ei. De asemenea, Asociația Arta nu mușcă s-a alăturat inițiativei noastre de promovare a cititului, lansând un concurs creativ cu premii în cărți. (detalii pe facebook.com/artanumusca)

Hainele strânse în cadrul evenimentului vor fi donate fundațiilor Deschide Inima și Policy Center cu scopul de a ajuta familii (copii, tineri și adulți) vulnerabile.

Vă așteptăm cu multe surprize sâmbătă, 7 decembrie, între orele 12:00 – 18:00 la cafeneaua Coftale, strada Profesor Ștefan Mihăileanu, nr. 42, București. Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizionați filmul de promovare:

 
 

Mai multe detalii gasiti pe pagina de facebook Rotaract Triumph . Mie mi se pare o initiativa laudabila, asa ca voi incerca sa scotocesc prin dulap sa vad daca pot participa maine si va incurajez si pe voi sa faceti la fel!