Happy New Year!

A mai trecut un anisor... Si nu e niciun moment mai bun ca Revelionul ca sa poti sa te lauzi cu anul fain pe care tocmai l-ai trait, nu? Doar sunt ataaaat de originala cand fac asta :))

Deci, anul meu a fost foarte fain! Am terminat liceul, cu toate lacrimile de rigoare, am trecut BAC-ul din prima, am intrat la facultate unde am vrut, am supravietuit acolo pana la vacanta de iarna.

De asemenea, anul acesta am refacut blogul asa cum imi place mie, am sarit de 100.000 de vizualizari, am sarit de 100 de fani pe facebook, am sarit de 6000 de comentarii (am fost un cangur harnic, se pare), am citit o gramada de carti geniale, am descoperit niste oameni minunati, am fost la aproape toate intalnirile Clubului de Lectura (am chiulit doar o data, in vara), mi-am cumparat un Kindle...

Adica am avut un an minunat si sper ca 2014 sa fie macar la fel de bun ca anul care s-a terminat!

Siiii acum ca m-am laudat, vreau sa va urez ceva. Desigur, pe langa faptul ca vreau sa va multumesc din nou ca intrati si cititi toate balariile pe care le scriu si ma suportati si cand sunt excesiv de pesimista si cand dau cu capul de nori de optimism si cand va bat la cap cu ceva pe care mi s-a pus pata si... mereu! Asa ca va urez sa aveti parte de cel mai frumos an de pana acum, sa vi se implineasca dorintele, sa va bifati to do list-urile pe care vi le-ati facut si... let the party begin!

Happy New Year, 2014!