Rezultatele concursului de Halloween

Halloween-ul a venit si a trecut, nascand aceleasi controverse ca fiecare sarbatoare "importata" : e ok sau nu e ok? Eu am preferat sa stau departe de discutiile in contradictoriu pentru ca desi nu pot sa consider Halloween-ul o "sarbatoare" pentru ca nu mi se pare ca romanii ar avea ceva de sarbatorit, nu pot sa spun nici ca ma deranjeaza faptul ca multi folosesc aceasta zi drept un prilej ca sa se distreze.

Totusi, n-am ignorat complet momentul, ci am ales sa-l marchez oferind o carte "in ton" cu Halloween-ul, carte care a fost ecranizata din nou de curand. Citindu-va raspunsurile la intrebarea mea, mi-am dat seama ca nu pot alege intre ele, asa ca am apelat la random.org, care a decis: castigatoarea este Cristina Cirstea, care a castigat romanul Carrie de Stephen King oferit de editura Nemira! Felicitari, Cristina! O sa te rog sa-mi trimiti un e-mail cu numele tau, adresa si un numar de telefon la adresa jurnalul.unei.cititoare@gmail.com.

Felicitari si celorlalti concurenti, carora le multumesc pentru participare. Mi-a facut placere sa va citesc raspunsurile care mai de care mai interesante si neasteptate si va mai astept pe blog! De asemenea, multumesc inca o data editurii Nemira pentru ca mi-a oferit ocazia de a organiza acest concurs.

Si ca o curiozitate personala... voi ce parere aveti despre Halloween?