In curand: Destine pierdute (Dincolo de moarte #1)

Saptamana trecuta va impartaseam

un fragment

dintr-un roman in curs de aparitie semnat de Adina Speteanu, o tanara autoare care la doar 19 ani urmeaza sa-si publice cel de-al doilea roman. Intre timp, am aflat si numele cartii care va fi lansata in cadrul targului de carte Gaudeamus. Ca si data trecuta, in loc sa bat campii despre cat de entuziasmata si nerabdatoare sunt si cum numar zilele pana la targ, o sa las descrierea romanului sa va convinga.

Povestea:

"Pentru Natalia, viața ei este așa cum și-a dorit. Liniștită, normală, fără evenimente surprinzătoare. Însă odată cu apariția Lorenei lucrurile încep să se schimbe, iar legendele prind viață. Realitatea nu este niciodată ceea ce pare. În spatele unei lumi aparent normale, întotdeauna se află secrete periculoase, uneori mortale.

O prietenie interzisă de regulile unei lumi blestemate. O poveste de dragoste imposibilă pune acum în pericol viața tuturor. Un suflet însetat de răzbunare își caută dreptatea. Într-un joc al morții, salvarea stă numai în forțele proprii.

Trădări, minciuni, și o legendă ce schimbă totul. Când nu mai ai nimic de pierdut, să rămâi în viață este cel mai greu..."

Asadar, ne vedem sambata, 23 noiembrie la ora 11 la Romexpo pentru lansare? Autograful e gratis, la fel ca buna dispozitie, care va fi din plin ;)