De un an, Harap Alb continua...

...si ii urez sa continue multi ani de-acum inainte!

coperta-hac-7.JPG

Pentru cei care n-au aflat inca, Harap Alb continua este o revista de benzi desenate care reia si continua povestea lui Ion Creanga, personajele fiind transformate in super-eroi asemanatori cu cei de la Marvel sau DC Comics.

Revista apare la fiecare doua luni si in anul scurs de la aparitia primului numar, a adunat deja numerosi fani, printre care si subsemnata. Totusi, eu am aflat mai tarziu de ei. Aparuse deja la al treilea numar atunci cand le-am vazut taraba la Final Frontier.

M-au atras desenele, insa toata experienta mea cu revistele de benzi desente se rezuma la Eu si Disney si W.I.T.C.H, asa ca am ezitat putin. Dar m-au cucerit oamenii care reprezentau revista, care mi-au oferit un exemplar scos din ambalajul protector si care, in timp ce rasfoiam si ma minunam, imi povesteau despre proiectul lor, suficient cat sa simt ca fac totul cu pasiune.

Bineinteles ca am cumparat toate numere aparute. Apoi m-am apucat de citit si cele doua luni care trec intre aparitiile a doua numere au inceput sa para mult prea lungi.

Asadar, daca va place ideea ca unul dintre personajele celebre din literatura romana si prietenii sai au fost transformati in super-eroi numai buni pentru ca oamenii sa poate sa scape de reticenta pe care orele de romana le-au format-o si sa inceapa sa-l iubeasca pe Harap Alb, atunci revista asta e pentru voi. Mai ales ca revista ii impulsioneaza pe oameni sa inceapa sa citeasca nu doar benzi desenate, deoarece fiecare numar contine cate o parte din foiletonul Fluviul soaptelor, semnat de Marian Coman (scriitor care semneaza si scenariul continuariilor aventurilor lui Harap Alb).

Daca tot nu sunteti convinsi, aflati ca numarul 7, cel aniversar care urmeaza sa apara pe 15 octombrie, vine la pachet cu albumul Dezmat, licori si Muzici Medievale semnat de baietii de la Ad Hoc. Albumul este oferit gratuit, pretul revistei ramanand acelasi. In plus, daca vreti sa auziti trupa cantand live, atunci veniti joi, pe 17 octombrie in Music Club ca sa sarbatorim lansarea albumului si a numarului 7 al revistei :D

Ne vedem acolo?