Concurs de Halloween

Mai e mai putin de o saptamana pana la cea mai infricosatoare sarbatoare a anului si desi in Romania, Halloween-ul nu e nici pe departe la fel de popular ca in State, asta nu inseamna ca nu ne putem bucura de o noapte magica, in care sa putem crede in existenta paranormalului. Traditia pe care incet-incet o imprumutam si noi este ca de Halloween, lumea sa se costumeze in diverse creaturi supranaturale si sa mearga din casa in casa, cerand sa fie "imbunate" cu dulciuri, alternativa fiind sa joace o farsa celor care refuza sa impace "spiritele".

Si tocmai pentru ca Halloween-ul este ocazia perfecta de a visa macar o noapte ca esti cu adevarat o fiinta paranormala, va pun urmatoarea intrebare: Daca ati putea, pentru o noapte, sa deveniti cu adevarat o creatura supranaturala, ce ati vrea sa fiti si de ce?

Raspundeti la intrebare intr-un comentariu in care imi lasati si numele vostru, o adresa de e-mail si o metoda prin care urmariti blogul (e-mail/GFC/Facebook/Twitter) si, cu sprijinul editurii Nemira, voi premia unul dintre raspunsuri cu un exemplar al romanului Carrie, o carte numai buna sa va sperie mai ceva ca o fantoma de Halloween!

Descriere roman:

Carrie este o adolescentă timidă și retrasă, care, din copilărie, îndură persecuțiile și ironiile colegilor de clasă. Umilințele la care o supun devin o tortură din care simte ca nu mai poate ieși. Mai mult, este și victima fanatismului religios al mamei sale, o ființă violentă, brutală.

Când disperarea ajunge la apogeu, Carrie își descoperă o putere înspăimântătoare - telekinezia -, ce-i oferă darul răzbunarii: poate să miște, să arunce, să zdrobească și să incendieze orice de la distanță. - Sursa

Concursul se incheie chiar de Halloween, pe 31 octombrie, la ora 23:59. Bafta tuturor si multumesc editurii Nemira pentru ca mi-a oferit ocazia de a organiza acest concurs!