Provocarea verii #12

12. Povesteste-ne despre vara ta preferata.

Desi sunt inca la mare, ieri s-a incheiat in mod oficial vara, deci as putea s-o aleg cu usurinta pe aceasta pentru ca desi examenele mi-au scurtat-o, le-am trecut cu brio si asta mi-a dat o senzatie enorma de satisfactie.

In plus, am incercat sa valorific cum am stiut si cum mi-a placut mai bine putinul timp liber care mi-a ramas. Am refacut blogul, am participat la evenimente legate de carti (exceptand cateva lansari, 2013 e primul an in care fac asta, deci a fost genial tot anul!), am reusit sa ies cu familia in cateva weekend-uri, nu doar in concedii, am iesit de cateva ori cu prietenii... Pe scurt, imi place ce a iesit!

Totusi , vara mea preferata cred ca va ramane cea dintre clasa a 6-a si a 7-a. Nu s-a intamplat mare lucru in acele trei luni, insa abia ma certasem destul de dureros cu o prietena foarte buna si am suferit destul de tare (la 13 ani, chestiile astea par marile drame ale omenirii, si poate mi-ar fi parut si acum daca n-as fi invatat cateva chestii esentiale atunci).

Toata vara nu m-am vazut cu niciun coleg, asa ca am petrecut tot timpul in familie, si spre deosebire de cliseele din filmele americane, nu m-au ignorat si nici eu n-am urlat ca nu ma inteleg, ci chiar ne-am inteles foarte bine si au discutat cu mine ore si zile in sir si m-au ajutat sa depasesc momentul (ok, chiar suna ca marea drama a omenirii). Atunci probabil ca s-au sudat relatiile mele cu ai mei si cred ca vara aceea a avut un rol decisiv asupra conceptiilor mele despre familie. Asa ca ramane totusi preferata mea...