De citit: Viitorul nostru de Jay Asher si Carolyn Mackler

Am auzit pentru prima data de Jay Asher atunci cand i s-a tradus o alta carte. Desi atunci lumea a fost impresionata, mie actiunea din Cele 13 motive imi suna putin prea morbid. Tocmai de aceea ma bucur ca i se traduce o noua carte, chiar daca e scrisa in colaborare cu o alta autoare pentru ca de data asta, gasesc ideea extrem de interesanta. Nu stiu daca o sa precomand Viitorul nostru, dar sunt convinsa ca o s-o citesc!

coperta-viitorul-nostru.jpg

Descriere:

Este anul 1996, şi nici jumătate din elevii de liceu din America nu au folosit vreodată internetul. Viaţa în cyberspace este la începuturi, iar reţelele de socializare nu există nici măcar în proiect. Şi totuşi...

Emma tocmai a primit primul ei computer şi un misterios CD-ROM de la America Online. Josh este vecinul ei şi prietenul ei cel mai bun, chiar dacă din noiembrie trecut lucrurile au fost puţin cam dificile între ei.

Cei doi se conectează şi se loghează…şi ajung automat pe Facebook… dar Facebook-ul nu a fost inventat încă! Josh şi Emma îşi privesc fascinaţi profilurile din viitor, peste cincisprezece ani. Soţii, prietenii, carierele, casele, destinele lor ─ totul este aici. Dar nu e ceea ce aşteptau ei; şi de fiecare dată când îşi deschid pagina, viitorul lor se modifică.

Şi în timp ce se luptă cu suişurile şi coborâşurile vieţii lor viitoare, sunt obligaţi să se confrunte cu lucrurile bune ─ sau rele ─ pe care le fac în prezent.

Cartea va fi disponibila incepand cu 13 septembrie, insa pana atunci o puteti precomanda cu 25% reducere si cu transport gratuit!