De citit: Fara speranta de Colleen Hoover

Atunci cand am citit E usor sa te iubesc, nu numai ca am fost impresionata de carte, dar m-am convins ca editura Epica aduce pe piata romaneasca romane care merita citite de tineri, deoarece promoveaza niste valori, nu niste stereotipuri. Tocmai de aceea sunt curioasa cu privire la cartea pe care o vor scoate pe piata vinerea aceasta.

coperta-fara-speranta-hopeless.jpg

Descriere:

Sky, elevă în ultimul an de liceu, îl cunoaşte pe Dean Holder, un tip cu o reputaţie îndoielnică, rivalizând cu a ei însăşi. Încă de la prima lor întâlnire, acesta o îngrozeşte şi, în același timp, o captivează. Ceva inexplicabil legat de el îi declanşează amintiri din adâncurile trecutului ei tulbure, dintr-o perioadă aproape ștearsă din memoria ei.

Deşi Sky e hotărâtă să se ţină la distanţă de el, insistenţele lui neabătute şi zâmbetul enigmatic îi doboară barierele protectoare, iar legătura dintre ei creşte în intensitate. Însă misteriosul Holder ascunde, la rândul lui, destule secrete, iar de îndată ce acestea sunt dezvăluite, Sky cunoaşte o transformare ireversibilă, iar capacitatea ei de a avea încredere în semeni poate deveni o pierdere colaterală provocată de adevăr.

Numai înfruntând cu mult curaj dezvăluirile crude, Sky şi Holder pot spera să-şi vindece rănile sufleteşti şi să găsească o cale de a trăi şi de a iubi pe deplin. Fără speranță este un roman care vă va tăia respiraţia,captivându-vă şi amintindu-vă de prima voastră iubire. - Sursa

Cartea va fi disponibila incepand cu 13 septembrie, insa pana atunci o puteti precomanda cu 20% reducere!