Provocarea verii #8

provocarea verii.png

8. Daca ai putea calatori oriunde (inclusiv in lumile din romane), unde ai vrea sa petreci o saptamana de vara si de ce?

Doar o saptamana? Cine a gandit intrebarea asta?! Oh, da, eu... Damn it! O singura saptamana, doar 7 zile scurte...

As putea sa merg in Westeros, lumea din Cantec de Gheata si Foc cu care stiu ca v-am innebunit deja, dar e seria mea preferata. Dar in 7 zile nu cred ca as putea nici macar sa strabat tinutul de la Zid si pana in Sunspear, cu atat mai putin sa vizitez cetatile. (Normal, presupun din start ca sunt de vita nobila, si deci am acces in ele. Si presupun si ca n-as muri pe drum)

As putea calatori pe una din lumile extraterestre pe care le-am indragit, insa nu stiu cat din ele as putea vedea in 7 zile... Totusi, as vrea ca aceasta vacanta sa fie in spatiu, asa ca probabil ca as alege Aurora, una din planetele pe care Asimov si-a imaginat ca le va coloniza omenirea in primul val. Pe langa descrierea paradisiaca a planetei (parcuri imense, cladiri putine si joase, intimitate cat cuprinde), pe Aurora se intalneau si unii dintre cei mai evoluati roboti, asa ca mi-as petrece o saptamana in compania unuia dintre ei, discutand de toate, de la stiinta la filozofie, de la Legile Roboticii la religie... Si cred ca ar fi o saptamana scurta, dar memorabila!