Now You See Me (Jaful perfect) - film

In-cre-di-bil! Exact asa pot descrie intr-un cuvant filmul Now You See Me pantru ca te uiti si nu-ti vine sa crezi. E de-ajuns o privire la trailer ca sa simtiti putin din splendoarea filmului:

 
 

Povestea:

Patru magicieni aparent fara legatura sunt adusi la un loc de niste invitatii cel putin bizare. Insa ei dau curs invitatiilor fara sa ezite si gasesc niste planuri pentru niste trucuri exceptionale. Un an mai tarziu, reusesc sa jefuiasca o banca. Smecheria e ca ei sunt in Vegas, iar banca in Paris. Cum au reusit? Si se vor opri aici?

My view:

Nu cred ca am mai vazut vreun film care sa ma lase cu gura cascata din primele minute. Da, am mai vazut cateva filme cu magicieni si m-au impresionat de fiecare data, insa Now You See Me mi s-a parut la un cu totul alt nivel. Si twist-ul final m-a luat complet prin surprindere. Ma asteptam sa existe un twist final, dar niciodata acesta... OAU!

Mi-ar placea sa pot folosi ceva mai multe cuvinte si sa par mai coerenta, dar pur si simplu nu stiu ce sa spun ca sa nu stric surpriza, pentru ca totul se leaga intr-un mod exceptional. E la un moment dat o secventa in care unul dintre magicieni provoaca publicul sa fie atent pentru ca desi vor vedea multe smecherii, aparent fara legatura, se poate ca totul sa nu fie decat un singur truc, imens si elaborat. In final, tot filmul a fost exact asta: un plan imens si elaborat, exectutat la perfectie.

Si desi aspectele cu adevarat impresionanate sunt trucurile, povestea si efectele speciale, nici actorii nu sunt mai prejos. Morgan Freeman si Michael Caine sunt deja cunoscuti pentru jocul lor superb, insa intepretii celor 4 magicieni (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco) s-au ridicat la nivelul lor.

Un film exceptional pe care pur si simplu trebuie sa-l vedeti!