De citit: Fete stralucitoare de Lauren Beukes

M-am gandit sa incep o noua rubricuta in care sa va semnalez viitoarele aparitii de carte care mi se pare ca suna interesant. Si pentru ca tocmai a devenit disponibila pentru precomanda, o sa incep cu Fete straluctioare de Lauren Beukes.

coperta-fete-stralucitoare.jpg

Descriere:

În Chicago, în perioada Marii Crize, Harper Curtis găseşte cheia unei case care îi permite să călătorească în timp. Dar curând descoperă că acest privilegiu are şi un preţ. Trebuie să le ucidă la momentul potrivit pe „fetele strălucitoare”: acele tinere excepţionale, cu un potenţial extraordinar, pe care la caută în călătoriile lui prin timp.

Harper le vizitează în diferite perioade ale vieţii lor, marcându-le destinul şi lăsând lângă cadavrele acestora câte un obiect misterios, până când, în 1989, una dintre victime, Kirby Mazrachi, supravieţuieşte şi porneşte în urmărirea lui.

Hotărâtă să-l găsească pe ucigaş pentru a-l da pe mâinile justiţiei, Kirby ajunge să lucreze la Chicago Sun-Times alături de Dan Velasquez, un reporter care s-a ocupat în trecut de cazuri de omucidere. Pas cu pas, această fată strălucitoare se apropie de confruntarea finală şi de imposibilul adevăr.


Imediat ce am citit despre calatorii in timp si tinere exceptionale, m-am gandit la Doctor Who, serial de care m-am reapucat curand si care ma fascineaza, asa ca n-am sa ratez acest roman! Cartea va fi disponibila incepand cu 13 septembrie, insa pana atunci o puteti precomanda cu 25% reducere si cu transport gratuit!