Jurnal: Schimbari

It's so good to be back! Nici nu mi-am dat seama cat de mult mi-a lipsit blogul, cat de dor mi-a fost de voi si de comentariile voastre, cat de mult timp a trecut de cand mi-au fugit ultima data degetele pe tastatura...

Presupun ca ar trebui sa-mi cer scuze, asa am vazut ca face orice blogger dupa o perioada de absenta. Insa nu pot sa spun ca imi pare rau ca am lipsit, pur si simplu a fost ceva necesar pentru ca m-am stresat destul de tare in legatura cu admiterea la facultate. Dar acum s-a terminat si am scapat (cu o eticheta noua, cea de studenta). I'm back and I'm all yours!

Si daca tot mi-am schimbat eticheta, am de gand sa mai fac cateva schimbari. Pe langa tacerea mea recenta, se poate sa mai fi remarcat si absenta Andrei, care a ales sa renunte la acest blog, asa ca de cateva luni ma ocup singura de el si mi se pare ca incet-incet, a devenit un fel de jurnal din perspectiva unei cititoare. Si cum nu toate romanele pe care le citesc eu sunt „povesti intunecate”, am senzatia ca titlul nu se mai potriveste cu continutul. Sper ca nu sunt singura.

Tocmai de aceea, saptamana aceasta blogul va trece printr-o mica transformare, devenind Jurnalul unei cititoare, pe care il veti gasi si la o noua adresa URL (cea veche va va redirectiona spre noul blog imediat ce va fi gata). Asadar, vineri seara va avea loc transformarea si sambata, pe 27 iulie, veti gasi un blog nou, insa cu acelasi continut cu care v-am obisnuit. Sper sa va placa si sper sa ramaneti alaturi de mine si pe viitor, mai ales ca am de gand sa vin si cu o provocare interesanta.

Cum vi se pare ideea?

P.S. Gata si cu semnaturile de la finalul articolelor. Avand in vedere ca toate articolele vor fi scrise de mine, mi se pare ca a devenit redundanta adaugarea unei imagini la fiecare postare. Asadar, aceasta e ultima data cand o voi folosi: