Am plantat un copacel!

copacel-valluntar.JPG

Am lipsit putin de pe blog zilele astea, dar in cadrul absentei mele, n-am stat degeaba. Printre altele, am plantat unul dintre cei patru copacei pe care l-am obtinut cu ajutorul vostru in cadrul campaniei vALLuntar. Ceilalti au fost plantati de catre cei de la editura ALL la Snagov.

Stand la bloc, nu prea aveam unde sa-l plantez, asa ca am hotarat sa-l plantam cu clasa in curtea liceului (si profit de ocazie ca sa le multumesc colegilor care au contribuit cu comentarii in timpul campaniei!) A fost extrem de amuzant pentru ca un om sapa o groapa si vreo 20 stateau pe margine si dadeau indicatii... insa mai in gluma, mai in serios, copacelul a ajuns in pamant si deja au inceput sa-i creasca frunzulitele, asa ca suntem extrem de mandrii de el. Pacat ca n-am reusit sa-i dam un nume... Poate pana la intalnirea de 10 ani ne vine vreo idee buna :))

Copacelul nostru a fost doar unul dintre cei 632 de puieti care au fost pusi la dispozitie de catre ROMSILVA in urma rezultatelor campaniei vALLuntar. Si desi scopul principal al campaniei a fost cel ecologic, mie mi se pare la fel de important faptul ca in cadrul acesteia s-au citit 522 de carti!

"Le mulţumim prietenilor noştri din online pentru rezultatele excepţionale obţinute, pentru implicarea şi entuziasmul lor. Ne bucurăm că, pe lângă copacii ce vor fi plantaţi şi îndemnul la lectură, campania a contribuit la creşterea grupului de facebook vALLuntar unde cititorii s-au obişnuit să intre pentru a primi recomandări de lectură." - a declarat Mario De Mezzo, CEO Grupul Editorial ALL.

Desi aflata la a doua editie, pentru mine campania vALLuntar a fost prima experienta de acest gen, dar mi-a placut enorm, asa ca voi participa si anul viitor si incurajez toti bloggerii sa faca la fel!