Suntem vALLuntari

vALLuntar 2013.cdr

Traim intr-o lume poluata. O stim cu totii. Unii incercam sa urmam sfaturile "verzi": ne sortam gunoiul, nu irosim apa, folosim becuri ecologice, nu aruncam gunoaiele aiurea, mergem pe jos cat de des putem etc. Le urmam deoarece credem ca schimbarea depinde de fiecare dintre noi.

Si e adevarat!

Editura ALL ne ofera tuturor ocazia sa mai facem un pas pe drumul spre o planeta mai curata. Cu sprijinul Romsilva, editura a lansat campania vALLuntar, care se afla deja la a doua editie.

Campania se adreseaza bloggerilor care, in urma unei inscrieri, primesc din partea editurii doua carti pentru a le face recenzie. Pentru fiecare 15 comentarii la aceste recenzii (sau la orice alta recenzie la o carte ALL publicata in pedioada 24 februarie – 23 martie), bloggerul primeste un copacel de plantat. In plus, daca recenzia strange peste 20 de comentarii, ele se vor cumula cu cele de pe celelate bloguri inscrise si, pentru fiecare 20 de comentarii, o echipa de voluntari ALL va planta inca un copacel intr-un loc ales de ROMSILVA.

În prima ediţie vALLuntar, din 2012, s-au implicat 150 de bloggeri, s-au citit 280 de cărţi şi s-au adunat 200 de ore de voluntariat. O echipă de angajaţi ALL a facut voluntariat în două centre alese de bloggeri: Hospice şi Policy Center for Roma and Minorities.

“Suntem foarte entuziasmaţi în legătură cu vALLuntar. Atât pentru succesul mare pe care l-a avut prima ediţie, cât şi pentru componenta nouă pe care am adăugat-o anul acesta. Credem că este responsabilitatea noastră ca editura să plantăm copaci şi acesta a fost motivul pentru care am decis că la a doua ediţie obiectul voluntariatului să fie plantarea de copaci. Vă aşteptăm şi vă invităm la citit, la plantat, la promovat lectura şi voluntariatul în număr cât mai mare!”, a declarat CEO-ul Grupului Editorial ALL, Mario De Mezzo, care are o experienţă de opt ani ca fundraiser.

Noi ne-am inscris si speram ca voi, cititorii nostri, sa ne ajutati sa plantam cativa copacei pentru a face planeta noastra un pic mai curata si pentru a reda naturii ceea ce am distrus in ultimele cateva secole :)