Leapsa: 2012 review

Pentru unii, 2012 a fost un an bun, pentru altii mai putin, dar as vrea sa stam cu totii cateva minute si sa ne gandim la anul care a trecut, sa ne amintim cele mai vesele si cele mai triste momente si sa incercam sa tragen niste concluzii pentru anul care vine. De aceea lansez aceasta leapsa alcatuita din 12 intrebari... plus una bonus, pentru anul care vine ;)

1) Care este cea mai fericita amintire din anul 2012?
Au fost multe momente care mi-au placut enorm, dar cea mai fericita amintire e din clipa in care am ajuns la mare, am intrat prima data in apa si m-am lasat pur si simplu sa plutesc. A fost o senzatie incredibila de relaxare amestecata cu euforie... superb!

2) Care e cel mai trist lucru care ti s-a intamplat anul trecut?
Din pacate, mi-a fost intarita parerea ca increderea trebuie acordata cu multa multa grija pentru ca o data ce ti-e calcata in picioare, oricat ai crede in a 2-a sansa, nu poti sa mai privesti la fel persoana care te-a dezamagit.

3) Care este cuvantul care rezuma cel mai bine anul care abia s-a incheiat?
Probabil prietenie, pentru ca in ciuda a ceea ce am scris mai sus, niste persoane (altele, evident), mi-au demonstrat ca prietenia adevarata chiar exista si ca poti sa gasesti niste oameni cu care pur si simplu sa te intelegi, cu care sa poti sta de vorba despre orice, in fata carora sa poti fi vulnerabil... Pe scurt, niste oameni cu care poti fi prieten.

4) Ce dorinta ti s-a implinit anul trecut?
Am petrecut mai mult timp cu ai mei in concediu.

5) Care este realizarea pe care nu vrei s-o uiti?
Faptul ca am mers cu niste prieteni la mare cateva zile si am fost pe cont propriu.

6) Cate carti ai citit anul trecut?
Conform Goodreads, 78.

7) Care a fost cea mai buna carte citita in 2012?
Au fost multe, dar cea care mi-a mers la sulfet a fost A Dance with Dragons, chiar prima carte citita in 2012. N-are sens sa mai explic de ce mi-a placut, ajunge doar sa spun ca face parte din seria Cantec de Gheata si Foc.

8) Care carte cita anul trecut ti-a displacut/te-a dezamagit cel mai tare?
Jurnalele Vampirilor #5. Citisem primele capitole inainte sa cumpar cartea si imi placusera, asa ca am vrut-o. Dupa ce am citit-o,am ajuns sa regret.

9) Care este cel mai bun film pe care l-ai vazut in 2012?
Eu abia anul asta am reusit sa vad X-Men Origins: Wolverine care este fara discutie filmul meu preferat. Dar daca ar fi sa aleg un film aparut anul asta, o sa merg cu Hunger Games. A avut el destule lipsuri, dar poate va face mai multa lume sa citeasca.

10) Care este cea mai frumoasa melodie pe care ai descoperit-o in 2012?
Daca noi ne iubim de la Holograf. N-am descoperit-o acum, ci pur si simplu a aparut in 2012. E incredibila si am ascultat-o live in concert prima data, deci are un loc special in sufletul meu :).

11) Regreti ceva de anul trecut?
Cand am scris intrebarea, voiam ca rapsunsul sa fie ceva personal, insa vorbind de Holograf la intrebarea anterioara, mi-am amintit ca Bittman nu mai canta (momentan) si acesta e un lucru pe care il regret enorm. Sper ca anul asta sa-si revina pentru ca iubesc Holograf si muzica lor.

12) Ce ai invatat din experienta adunata in anul care s-a incheiat?
Am invatat despre oameni: ca intotdeauna oamenii te pot surprinde. Unii placut, unii neplacut, dar intotdeauna ti se poate intampla sa fii surprins.

Bonus: 13) Scrie o dorinta pentru anul 2013.
Sa fie cel putin la fel de bun ca 2012!


Dau leapsa mai departe Corinei, lui Sorin, Madalinei, Simonei, Mariei, fetelor de la Walking on Letters, fetelor de la Love for Books si oricui doreste s-o preia.