Escapada la Diverta

Buna dimineata dragilor, inca de aseara vroiam sa intru pe blog si sa va dau o veste care pe mine m-a lasat in stare de soc, dar nu am putut pentru ca sunt racita rau si a trebuit sa stau frumos la paturici la caldurica, dar acum....LA DIVERTA SUNT SUPER REDUCERI!

Ieri am fost la plimbare prin mall la Sun Plaza din Bucuresti si am intrat la Diverta sa vad ce se mai intampla pe acolo si ghici ce, am gasit o carte SF draguta si mi-am zis ca merita sa o iau, asa ca m-am uitat la pret si cand am vazut 15 lei am zis, "Bun bun....me gusta!" pusa frumos deoparte si vzitat casa de marcat.

Acolo doamna foarte draguta si amabila mi-a spus " 4 lei si 90 de bani" si eu eram ceva de genu: "Ceeee?!" Si bineinteles ca doamna mi-a zambit si mi-a spus: "Vezi masa aia de acolo? Sunt reduceri!" Si desigur ca o sa mai "scap" si in weekend la plimbare prin Diverta, pentru ca am  vazut o gramada de titluri care practic ma implorau "Ia-ma acasa sa ne distram cand te plictisesti!"

Si sa va mai spun un secret, mie nu imi place stilul SF, insa ce mai facut sa vreau cartea a fost coperta si faptul ca actiunea este legata de istorie, iar asta suna interesant. Si chiar vreaus a vad robotei in secolul al XV-lea (pentru ca sincer, asta am vazut ca scrie la recenzia de pe spate "masini evoluate in secolul al XV-lea).