Concurs de iarna

Azi e Sfantul Nicolaie, si deci incepe oficial sezonul cadourilor. Vrem sa profitam de ocazie ca sa oferim si noi o carte cadou celui mai fidel dintre voi, asa ca, sprijiniti de libraria online libris.ro, sponsorul nostru, lansam un nou concurs in care premiem cel mai activ user din perioada sarbatorilor cu un voucher in valoare de 40 de RON pentru cumparaturi pe libris.ro, de unde puteti alege inclusiv din gama variata de carti in engleza!

Pentru a va inscrie, lasati un comentariu la aceasta postare cu numele si adresa de e-mail (si numele GFC, daca aveti cont de google, dar NU este obligatoriu), apoi comentariile vor incepe sa va fie contorizate. Userul cu cele mai multe comentarii castiga. Puteti posta la orice topic de pe blog, indiferent de vechimea acestuia.

Atentie! Detinatorii de bloguri partenere cu libris.ro nu pot participa la concurs.

Concursul se desfasoara in perioada 06-24 decembrie 2012, rezultatele urmand sa fie afisate chiar de Craciun. Bafta tuturor si multumim sponsorului nostru, libris.ro, olibrarie online de unde va puteti comanda carti online la preturi exceptioanle.

Nota: Doua sau mai multe comentarii succesive ale aceleiasi persoane nu vor fi luate in considerare. Mai multe raspunsuri la comentarii diferite vor fi numarate, insa nu si comentariile consecutive.