The Host movie trailer

poster-the-host.jpg

Dupa cum stiu cei care urmaresc acest blog, mie mi-a placut seria Amurg (cartile, nu filmele). Mi-a placut enorm cand am descoperit-o, a fost primul meu contact cu fantasy-ul paranormal si de atunci a inceput sa-mi placa genul. Ceva mai tarziu, am primit cadou Gazda. O zi mai tarziu, o terminam de citit pentru ca am fost captivata definitiv si irevocabil.

Cumva, Meyer are talentul sa ma faca sa simt intr-un mod in care altora nu le iese si in timp ce la Amurg, am avut mici dezamagiri (am avut momente in care am urat din adancul sufletului fiecare personaj si inca detest finalul), Gazda mi-a placut de la cap la coada.

La un moment dat, s-a decis ca urmeaza sa se faca un film dupa Gazda. Pana aici, nimic de reprosat. Dar apoi am vazut si eu actorii si... chiar e atat de greu sa se faca un film bun dupa o carte? E chiar atat de imposibil sa se respecte niste descrieri asternute pe hartie mult inainte de aparitia ideii de film? Jared trebuia sa fie cu vreo 7 ani (parca) mai mare decat Melanie. Arata aproape ca fratele ei mai mic. Ian trebuia sa fie un goriloi (ca aspect) brunet, betigas din film e blond toata ziua. Ea... ma rog. Ea merge, sa zicem. Ei, in schimb...

Dar cumva, si la Twilight, desi am detestat actorii din secunda unu, in timpul filmelor (mai ales la al treilea, primul a fost slab slab slaaaaaab si al doilea a fost okay-ish) am reusit cumva sa mai simt ceva din ce simtisem cand am citit cartile, asa ca m-am dus cuminte si le-am vazut pe toate - si o sa merg sa vad si finalul. Asta ramane valabil si la The Host, am vazut trailerul proaspat aparut si desi nu pot sa fiu de acord cu distributia, sentimentele sunt inca acolo... si povestea pare respectata. Aruncati si voi o privire:

 
 

Pentru ca filmul se lanseaza la cateva zile dupa ziua mea de nastere, pentru ca e una din cartile mele preferate si pentru ca in ciuda actorilor, mi-a placut trailerul, eu una o sa merg sa vad filmul. Daca nu macelaresc povestea, probabil ca o sa-mi si placa... dar parerea completa o s-o aflati dupa ce il vad :) Pana atunci, daca mai apar trailere, o sa va tin la curent.