The Host movie trailer

Dupa cum stiu cei care urmaresc acest blog, mie mi-a placut seria Amurg (cartile, nu filmele). Mi-a placut enorm cand am descoperit-o, a fost primul meu contact cu fantasy-ul paranormal si de atunci a inceput sa-mi placa genul. Ceva mai tarziu, am primit cadou Gazda. O zi mai tarziu, o citisem si am fost captivata definitiv si irevocabil.

Cumva, Meyer are talentul sa ma faca sa simt intr-un mod in care altora nu le iese si in timp ce la Amurg, am avut mici dezamagiri (am avut momente in care am urat din adancul sufletului fiecare personaj si inca detest finalul), Gazda mi-a placut de la cap la coada.

La un moment dat, s-a decis ca urmeaza sa se faca un film dupa Gazda. Pana aici, nimic de reprosat. Dar de curand, am vazut si eu actorii si... Chiar e atat de greu sa se faca un film bun dupa o carte? E chiar atat de imposibil sa se respecte niste descrieri asternute pe hartie mult inainte de aparitia ideii de film? Jared trebuia sa fie cu vreo 7 ani (parca) mai mare decat Melanie. Arata aproape ca fratele ei mai mic. Ian trebuia sa fie un goriloi (ca aspect) brunet, betigas din film e blond toata ziua. Ea... ma rog. Ea merge, sa zicem. Ei... I'm more than dissapointed.

Dar cumva, si la Twilight, desi am detestat actorii din secunda 1, in timpul filmelor (mai ales la 3, 1 a fost slab slab slaaaaaab si 2 a fost okay-ish) am reusit cumva sa mai simt ceva din ce simtisem cand am citit cartile, asa ca m-am dus cuminte si le-am vazut pe toate - si o sa merg sa vad si finalul. Asta ramane valabil si la The Host, am vazut trailerul proaspat aparut si desi nu pot sa fiu de acord cu distributia, sentimentele sunt inca acolo... si povestea pare respectata. Aruncati si voi o privire:

 
 

Premiera e la cateva zile dupa ziua mea, e una din cartile mele preferate si in ciuda actorilor, mi-a placut trailerul... deci eu una o sa merg sa vad filmul. Daca nu macelaresc povestea, probabil ca o sa-mi si placa... dar parerea completa o s-o aflati la sfarsitul lui martie :). Pana atunci, daca mai apar trailere, o sa va tin la curent.