...mai mult sau mai putin :)

Desi titlul articolului meu continua titlul articolului Andrei despre "aniversarea" mea, personal habar n-aveam ca are de gand sa-l scrie pana nu l-am vazut publicat. Cu atat mai putin credeam ca o sa aleaga sa ignore momentul cand blogul a impinit un an (marturisesc ca eu nu stiam data, spre rusinea mea), dar va marca momentul cand eu am implinit un an... mai mult sau mai putin (ma spal de pacate daca spun ca nici data asta n-o stiam?).

Practic, eu am inceput sa scriu pe blog prin octombrie 2011. Primul meu articol (am cautat in arhiva ca sa-l descopar) a fost despre seria Odiseelor spatiale. Si dupa alte cateva articole despre zona SF (deh, scriam si eu despre ce stiam), mi-am dat seama ca imi place sa scriu... si ca mi-ar placea cu adevarat sa fac asta mai des. Andra a acceptat imediat si am fost "promovata" drept coautor pe blog si mi s-a dat mana libera la batut in taste.

Ultimul an vi l-a prezentat Andra in cifre si din punctul ei de vedere. Pentru mine... Am descoperit ceva ce-mi place. Am citit o gramada de pareri interesante (ma refer, normal, la ale voastre). Am organizat niste concursuri de care eu personal sunt mandra. Foarte mandra. Si ca un facut, pana la sfarsitul unui an, ma invatat cum se mananca toate aspectele din blogger (inclusiv schimbarea temelor, de care sunt la fel de mandra ca de descoperirea functiei "planificare"). Dar, per total, concluzia e ca Andra mi-a deschis o lume noua.

Inca nu stiu cum sa-i multumesc pentru incredere. Faptul ca m-a acceptat ca si co-autor a fost fantastic. Fara ea, n-as fi stiut niciodata ca imi place atat de mult sa bat campii despre carti (si aparent, nu numai). Si cred ca cel mai bun mod de a-i multumi e sa ofer la randul meu altora aceasta ocazie. Asa ca vreau sa lansez o provocare pentru toti cei care isi doresc sa scrie.

Vreau sa lansez un proiect numit Autor pentru o zi in cadrul caruia orice persoana interesata sa vada cum e sa scrii pe un blog de carte sa-mi trimita un articol la adresa povesti_intunecate@yahoo.com. Eu le voi publica (inclusiv cu numele vostru, desigur). Singura conditie ar fi ca articolul sa mearga cu tema blogului (poate fi legat in orice mod de universul lecturii, inclusiv recenzii, despre un serial/film care v-a placut etc.).

Proiectul se adreseaza si bloggerilor care fie nu scriu despre carti, fie vor, din orice motive, sa scrie aici. Nu exista o limita de timp, le puteti trimite oricand, proiectul se va desfasura atat timp cat lumea e interesata... Sper sa va placa ideea si astept articolele voastre!