La ce ma uit acum?

La Disparuti. Well, nu prea stiu sa fac recomandari de filme/seriale, dar o sa imi dau silinta sa subliniez in aceasta postare cam de ce ma uit la acest serial.

Mai intai de toate este un serial politist, pe care prima data l-am vazut in clasa a 8-a pe AXN si cum cred ca v-ati prins, ador detectivii si povestile cu mistere. Nu sunt sigura cat de real este din moment ce protagonista este o tanara obisnuita, pana in momentul in care este electrocutata de un fulger si incepe sa aibe viziuni despre anumite persoane, care se intampla sa fie date disparute.
Dupa ce Jessica reuseste sa gaseasca o fetita care a fost data disparuta, aceasta  este luata de FBI si pusa sa faca echipa cu Brooke Haslet care pe langa faptul ca ii va fi sefa, ii va fi si o buna prietena care ii este aproape Jessicai chiar si in cele mai urate cosmaruri.

Serialul, care a fost filmat in 2003-2006, este bazat pe ideea ca o persoana cu puteri paranormale, poate face mult bine, nu doar sa fie privita ca pe o ciudatenie a naturii.

Numar sezoane: 3, Numar episoade: 56, Durata unui episod: 45 de minute, Nota: 5/5, Cast: Caterina Scorsone (toate episoadele), Gloria Reuben (18 episoade) Vivica A. Fox (37 episoade)

Vizionare placuta!