Acum un an...

Dragilor, desi blogul cand l-am facut a fost pe 1 aprilie 2011, el a inceput sa functioneze ca lumea de pe 4 noiembrie 2011 cand Ghanda a intrat oficial in echipa, iar astazi a facut un anisor. Nu stiu ce sa spun, dar ma bucur ca in tot acest timp am evoluat destul de binisor si chiar daca nu avem cine stie ce concurusuri de mare amploare si la nivel foarte ridicat, voi continuati sa ne vizitati.

Intr-un an am facut peste 500 de postari si avem undeva la peste 3700 de comentarii, niste scoruri la care nici nu visam in ziua in care Madalina, m-a incurajat sa fac blogul public. Deasemenea, datorita acestui blog, mi-am facut o gramada de prieteni cum ar fi Simona, Claudiu, Daniela si multi altii, datorita carora am invatat sa fiu blogger si cum sa postez cu inima, nu ca sa fie acolo postarea.

Da, a fost un an lung, frumos si interesant din toate punctele de vedere. Nu doar care erau bune, ci si care erau mai dure decat celelalte. De la fiecare am invatat ceva nou. Una peste alta, presimt ca va fi o postare lunga daca mai continui, asa ca ma opresc aici cu fabulatul si batutul campilor, motiv pentru care o sa inchei cu un "La multi ani, noua!"