Vampiri, foi albe si plase de prins fluturi...

coperta-AcademiaVampirilor-2.jpg

A trecut o saptamana de cand am cumparat si terminat volumul 2 din Academia Vampirilor si ma tot gandesc ca v-am promis o recenzie si ca ar trebui s-o scriu.

Chiar mi-a placut cartea, mai mult decat primul volum, am apreciat multe lucruri legate de actiune si de scris in sine, mi-a placut ca persoanajele evolueaza, ca sunt introduse personaje noi, ca povestea "creste", se dezvolta, devine mai captivanta... Ca doar nu degeaba am terminat cartea in ziuna in care am cumparat-o!

Dar pur si simplu nu pot sa scriu. Ma gandeam sa va spun ca sufar de writer’s block, dar nu ma consider autoare, eu pur si simplu astern ganduri pe "hartia virtuala" si vi le impartasesc. Dar acum, nu fac decat sa ma holbez la foaia goala cu mintea la fel de goala.

Mi-a placut cartea, mi-a placut mult si as vrea sa va povestesc exact de ce. Am motivele in minte, dar... parca toate gandurile sunt fluturi si plasa cu care incerc sa-i prind e gaurita. Totusi, va recomand cartea. Cititi-o voi insiva ca sa vedeti toate acele motive pe care eu pur si simplu nu le pot aduce intr-o forma coerenta si convingatoare.

Pur si simplu cititi. E romance, e fantasy, e bun!